Pārlekt uz galveno saturu

Pārtikas tehnoloģijas fakultātes 71. izlaidums

Attēla autors: No LLU arhīva

21. jūnijā notika Pārtikas tehnoloģijas fakultātes absolventu 71. izlaidums, kurā bija pulcējušies mācībspēki, absolventi un viņu viesi, lai sveiktu jaunos speciālistus.

Šogad diplomus saņēma 95 Pārtikas tehnoloģijas fakultātes absolventi, no kuriem 79 ieguva bakalaura grādu un 16 – maģistra grādu.

Pamatstudiju programmu "Pārtikas produktu tehnoloģija” absolvēja 39 studenti, "Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība” – 25 studenti, savukārt studiju programmu "Pārtikas zinības” – astoņi studenti. Studiju programmas "Pārtikas zinības” absolvente Līga Baumane saņēma diplomu ar izcilību par teicamām sekmēm studijās un 2015./2016. studiju gadā ieguva Kārļa Ulmaņa stipendiju. Kārļa Ulmaņa stipendiju saņēmusi arī studiju programmas "Pārtikas zinības” jaunā speciāliste Linda Romanova. 

Studiju programmas "Pārtikas zinības” absolventi par sevi teica tā: “Mēs bijām kā viens vesels – kopā smējāmies, priecājāmies un cīnījāmies. Studiju laiks ne vienmēr bija rozēm kaisīts, taču vienotībā un draudzībā esam to paveikuši. Šie četri studiju gadi mums paliks atmiņā ar amizantiem pasniedzējiem, vērtīgām zināšanām, universitātes un fakultātes tradīcijām, kopības sajūtu, kopmītņu studentisko auru un, protams, ar dzīvesgudrām sarunām draugu lokā.”

Diplomus saņēma arī 16 akadēmiskās maģistra studiju programmas "Pārtikas zinātne” absolventi, kuri savu studiju laiku raksturo šādi: “Mēs bijām studenti, kas nesamulsa, redzot jaunus izaicinājumus. Mēs tvērām iespējas un piedāvājumus, lai pierādītu sev, ka viss ir iespējams un nav jābaidās no uzdevuma, jo vienmēr būs tam risinājums.”

LLU rektore Irina Pilvere jaunajiem speciālistiem atgādināja: “Jūs esat īpašas studiju programmas absolventi, kas rūpēsies par Latvijas sabiedrības veselību un uzturu, tādēļ jums priekšā ir atbildīgs darbs un karjera. Esiet pārliecināti par sevi un viss izdosies!”

             

 

Pievienots 21/06/2016