Pārlekt uz galveno saturu

Diplomus saņem jaunie IT speciālisti

Attēla autors: No LLU arhīva

22. jūnijā Jelgavas pils Aulā svinīgā ceremonijā diplomus saņēma Informācijas tehnoloģiju fakultātes (ITF) absolventi. Šis gads ir īpašs, jo rudenī aprit 15 gadi kopš fakultātes dibināšanas.

Šogad ITF diplomus saņēma 45 absolventi, no kuriem 28 absolvēja bakalaura studiju programmas un 17 – maģistra studiju programmu "Informācijas tehnoloģijas”.

Pamatstudiju programmu "Datorvadība un datorzinātne” absolvēja 14 studenti, no kuriem divi ieguva diplomu ar izcilību –  Kalvis Kažoks un Monta Ķīvīte. Savukārt pamatstudiju programmu "Programmēšana” absolvēja 14 jaunie programmētāji, no kuriem trīs studenti ieguva diplomu ar izcilību – Jānis Amsters, Arvis Lācis un Viktorija Ošiņa. Universitāte un ITF lepojas ar jaunajiem speciālistiem, jo šogad ITF tika saņemti visvairāk sarkanie diplomu ar izcilību dažādās studiju programmās.

“Jūnijs ir īpašs laiks universitātei, jo mēs palaižam lielajā dzīvē mūsu jaunos speciālistus. Taču bakalaura vai maģistra grāda iegūšana vēl nav pabeigta izglītība, jo priekšā vēl ir trešais posms – doktora studijas. Jūs esat tie, kas radīs jaunas zināšanas!” uzsver LLU zinātņu prorektors Arnis Mugurēvičs. Savukārt ITF dekāns Gatis Vītols absolventiem atgādināja: “Ne jau sasniegumi un iegūtie izglītības grādi dzīvē ir vissvarīgākie, būtiski ir apstāties kādā no darba brīžiem un saprast, kāds ir jūsu mērķis un, kādēļ jūs to darāt. Lai viss iecerētais izdodas!”

 

Pievienots 22/06/2016