Pārlekt uz galveno saturu

LLU studējošie aicināti piedalīties programmā “Students - studenta draugs”

LLU Studējošo pašpārvalde septembrī īstenos mentoru programmu “Students – studenta draugs”, kas paredzēta pirmā kursa studentu atbalstam. Tajā par programmas dalībniekiem aicināti pieteikties jaunie studenti, turpretim par mentoriem kļūt vecāko kursu studenti.

“Katrs no studentiem reiz bijis pirmkursnieka ādā un iepazinies ar krāsaino studiju dzīvi, un par visbiedējošākajiem noteikti atzītu pirmos mēnešus, kad viss vēl ir svešs un lielā Jelgavas pils, šķiet, ir vieta, kur apmaldīties ir vieglāk par vieglu. Bet ar laiku, sadraudzējoties ar citiem studentiem, tiek iepazīta studiju vide un arī iegūti kontakti, kas nepazudīs visu studiju laiku,” stāsta LLU Studējošo pašpārvaldes vadītājs Gvido Bērziņš.

Lai iejušanās procesu padarītu ātrāku un patīkamāku, jau otro gadu Studējošo pašpārvalde aicina pirmkursniekus pieteikties mentoru programmā “Students - studenta draugs”, kuri vēlas iegūt mentorus no savas fakultātes. Tāpat programmā aicināti piedalīties vecāko kursu studenti, kas ieinteresēti dalīties ar noderīgu informāciju un sniegt atbalstu pirmā kursa studentiem.

Lai pieteiktos programmā, līdz 15. augustam lūgums aizpildīt atbilstošo anketu:

Pirmkursnieku anketa

Mentoru anketa

Nepieciešamības gadījumā lūgums sazināties ar LLU SP Iekšējā virziena vadītāju Dāvi Vēveri, zvanot pa tālr. 22464582 vai rakstot e-pastu davis.veveris32@gmail.com.

Kopīgiem spēkiem pārvarēsim dažādus šķēršļus un, to darot, labi pavadīsim laiku!

 

Pievienots 24/07/2016