Pārlekt uz galveno saturu

Studenti aicināti piedalīties vasaras piedzīvojumā "Uz robežas"

Attēla autors: No LLU arhīva

Atzīmējot Latvijas simtgadi, Latvijas Kristīgā studentu brālība (LKSB) aicina Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studentus piedalīties aizraujošā vasaras piedzīvojumā "Uz robežas," kur vienkopus pulcēsies gan latviešu, gan ārzemju studenti no dažādām pilsētām. Nometne norisināsies Latgalē, Gārsenas pilī no 21. līdz 24. jūnijam.

Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja izdzīvot būšanu uz robežas, tādējādi, piedaloties spraigā un izaicinājumiem bagātā pārgājienā, lai sasniegtu Latvijas - Lietuvas robežu, kā laikā ikvienam būs iespēja pārbaudīt savas fiziskās spējas stipro skrējienā. Savukārt  ar vērtīgām uzrunām, diskusijām, radošajām darbnīcām un citām aktivitātēm studentiem būs iespēja pārdomāt to, kas ir tās robežas dzīvē, ko vēlētos šķērsot – varbūt robežu starp "tas ir par grūtu" un "es to varu" vai starp šaubām un ticību. Protams, neizpaliks arī aizraujošas Jāņu svinības līdz rītausmai.

Pasākums norisināsies skaistajā Gārsenes pils teritorijā, gulēšana notiks pils telpās vai līdzpaņemtā teltī. Dalības maksa izdevīgāka, ja reģistrēsies 3 vai 5 draugu grupā ar nosacījumu, ka 3 draugu grupā vismaz viens dalībnieks pirmo reizi apmeklē LKSB rīkotās vasaras un ziemas nometnes, bet 5 cilvēku grupā - vismaz divi. Dalības maksa: 35-50 eiro (reģistrējoties līdz 16. jūnijam). Ņem draugus - brauc lētāk un piedzīvo jautrāk! Informācija un notikuma programma oficiālajā pasākuma Facebook lapā: ej.uz/ontheborder2018. Par dalības maksu, dienaskārtību un citiem jaunumiem iespējams uzzināt sadaļā "Diskusija".

Pasākumu organizē Latvijas Kristīgā studentu brālība (LKSB) – starpkonfesionāla biedrība ar sabiedriskā labuma organizācijas statusu. Kopš 1993. gada LKSB rīko diskusiju grupas, seminārus un lekcijas, kā arī tematiskas nometnes visā Latvijā.

Afiša

 

Pievienots 14/05/2018