Pārlekt uz galveno saturu

Pirmā kursa sacensībās telpu futbolā un galda tenisā uzvaras izcīna TF un ITF pārstāvji

Attēla autors: No LLU arhīva

3. oktobra vakarā norisinājās pirmkursnieku sacensības telpu futbolā un galda tenisā. Pirmās vietas telpu futbola turnīrā izcīnīja Tehniskās fakultātes (TF) puiši un meitenes. Savukārt galda tenisa turnīrā uzvaras laurus plūca Arnis Igaunis (Informācijas tehnoloģiju fakultāte) un Sintija Vojevodska (TF).

Pirmā kursa telpu futbola turnīrs spēja pulcēt sešas puišu komandas, no kurām meistarīgākā izrādījās TF vienība. TF komanda turnīru iesāka diezgan pārliecinoši, uzvarot savā apakšgrupā Vides un būvzinātņu fakultāti (VBF) ar rezultātu 1-0 un Lauksaimniecības fakultāti (LF) 4-1. Tikmēr otrā apakšgrupā savu pārākumu izrādīja Meža fakultāte (MF), kas pa ceļam uz pusfinālu pārspēja ITF (4-1) un PTF (2-1) vienības. Pirmajā pusfinālā TF neatstāja nekādu izredžu PTF puišiem, ko sagrāva ar rezultātu 6-0, kamēr MF pārstāvji izrādījās pārāki pār VBF komandu ar rezultātu 1-0. Finālā savu meistarību apliecināja TF puiši, kas aizraujošā cīņā ar rezultātu 3-1 svinēja uzvaru pār MF. Tikmēr spēlē par trešo vietu starp VBF un PTF komandām tikai pēcspēles sitienu sērijā 3.vietu izcīnīja VBF pārstāvji. telpu futbola turnīrā vietu beigu sadalījums izskatās sekojoši: 1.vieta TF, 2. MF, 3. VBF, 4. PTF, 5. LF, 6. ITF.

Diemžēl pirmkursnieku telpu futbola turnīrs neraisīja lielu meiteņu interesi un turnīram pieteicās tikai TF meitenes. Tādējādi bez jebkādas cīņas par čempionēm tika kronētas tieši viņas.

Pirmkursnieku galda tenisa turnīrs pulcēja tikai 7 dalībniekus, 2 meitenes un 5 puišus. Meiteņu konkurencē par meistarīgo izradījās TF pārstāve Sintija Vojevodska, kas savstarpējā duelī pārspēja otru TF pārstāvi Līgu Norvaišu. Savukārt puišiem sīvā cīņā par labāko kļuva Arnis Igaunis (ITF), kas aiz sevis otrajā un trešajā vietā attiecīgi atstāja Renāru Juškēvicu (TF) un Tomu Berneru (VBF). Savukārt 4.vietā ierindojās Matīss Mainieks (TF), bet 5.vietā palika Dainis Dārziņš (TF).   

Pievienots 04/10/2018