Pārlekt uz galveno saturu

Fundamentālā bibliotēka pieejama studentiem līdz vēlam vakaram

Individuālo studiju un pārbaudījumu jeb sesijas laikā darba laiks pagarināts LLU Fundamentālās bibliotēkas lasītavai un Uzziņu un informācijas centram, kas atrodas Jelgavas pilī. Telpas studentiem studiju darbu rakstīšanai un lasītavas grāmatu izmantošanai būs atvērtas no pirmdienas līdz ceturtdienai no plkst. 9.00 līdz 19.00, savukārt piektdienās no plkst. 9.00 līdz 17.00, bet dienu iepriekš piesakoties – līdz pusnaktij.

Šāds darba laiks noteikts no 2. līdz 25. janvārim, kad studējošajiem ir intensīvs eksāmenu un ieskaišu, kā arī dažādu studiju darbu rakstīšanas laiks.

Lai pieteiktos lasītavas izmantošanai līdz plkst. 24.00, studentiem lūgums vienu dienu iepriekš sūtīt e-pastu uz adresi llufb@llu.lv, norādot savu vārdu un uzvārdu, kā arī laiku, līdz cikiem vēlas izmantot lasītavu. Taču obligāti nepieciešams ierasties bibliotēkas telpās pirms plkst. 19.00.

Tā kā Jelgavas pilī norisinās energoefektivitātes paaugstināšanas darbi, ieeja LLU Fundamentālajā bibliotēkā iespējama, izmantojot pils centrālās durvis no pagalma uzbrauktuves un tālāk dodoties uz 2. stāvu pa Vītņu kāpnēm. Durvis no pils Ziemeļu spārna vārtiem (no autostāvlaukuma puses) šobrīd ir slēgtas.

Līdzīgi kā iepriekš lasītava pieejama studējošajiem arī katra mēneša pirmajā sestdienā no plkst. 9.00 līdz 14.00.

Lai izturība, radošums un labs prāts visiem, kuri kārto un pieņem eksāmenus!

Pievienots 02/01/2019