Pārlekt uz galveno saturu

Izsludināta pieteikšanās vairākās Kopējās programmēšanas iniciatīvās (ERA-NET)

Attēla autors: No LLU arhīva

Izsludināta pieteikšanās vairākās Kopējās programmēšanas iniciatīvās (ERA-NET):

  1. par klimata pārmaiņām jūrās un okeānos. Plašāka informācija par konkursu un tā nosacījumiem pieejama šeit un https://izm.gov.lv/lv/aktualitates/3375-izsludinats-petniecibas-projektu-konkurss-par-klimata-parmainam-juras-un-okeanos. Pieteikumu var iesniegt līdz šā gada 14.jūnijam.
  2. par pārtikas un diētas ietekmi uz lieko svaru. Plašāka informācija par konkursu un tā nosacījumiem ir pieejama šeit un https://izm.gov.lv/lv/aktualitates/3366-aicina-zinatniekus-pieteikt-projektus-par-partikas-un-dietas-ietekmi-uz-lieko-svaru. Pirms - pieteikumu var iesniegt līdz šā gada 2.aprīlim, bet pilnā pieteikuma iesniegšanas termiņš ir 9. jūlijs.
  3. par pārtikas un uztura drošību. Plašāka informācija par konkursu un tā nosacījumiem - Vairāk informācijas un https://izm.gov.lv/lv/aktualitates/3366-aicina-zinatniekus-pieteikt-projektus-par-partikas-un-dietas-ietekmi-uz-lieko-svaru. Ieinteresētajām zinātnieku grupām pieteikums par dalības interesi Zināšanu kopā jāiesniedz līdz 2019. gada 4. aprīlim. 
  4. par ilgtspējīgas un izturīgākas lauksaimniecības pārtikas un ne-pārtikas sistēmām. Plašāka informācija par konkursu https://izm.gov.lv/lv/aktualitates/3308-zinatnieki-aicinati-pieteikt-petniecibas-projektus-par-ilgtspejigas-un-izturigakas-lauksaimniecibas-partikas-un-ne-partikas-sistemam un tā nosacījumiem  - Konkursa nosacījumi. Projekta pirms-pieteikumus var iesniegt līdz šā gada 19. marta plkst.13.00 (pēc Latvijas laika).
  5. par jūras tehnoloģijām. Konkursa nosacījumi atrodami šeit un https://izm.gov.lv/lv/aktualitates/3305-izglitibas-un-zinatnes-ministrija-piedalas-jauna-petniecibas-konkursa-par-juras-tehnologijam. Dalībai konkursā (projekta pirms-pieteikuma iesniegšana) jāpiesakās līdz 2019.gada 29.martam, plkst.16.00 pēc Latvijas laika.

Informācijas avots: https://izm.gov.lv

Pievienots 20/02/2019