Pārlekt uz galveno saturu

Turpinās pieteikšanās Erasmus+ studijām vai praksei ārzemēs

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 1. aprīlim Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studenti aicināti pieteikties studiju mobilitātē Erasmus+ programmā 2019./2020. studiju gada rudens semestrim. Savukārt Erasmus+ prakses mobilitātei pieteikšanās norisinās līdz 1. maijam.

Erasmus+ programmā studijām var pieteikties LLU pilna un nepilna laika studējošie, kuri ir Latvijas pilsoņi vai pastāvīgi iedzīvotāji, vai arī ārzemju studenti, kuriem ir pastāvīgās uzturēšanās atļauja Latvijā. Studējošais ir sekmīgs un pabeidzis vismaz pirmo semestri LLU, svešvalodu zināšanas ir pietiekošā  līmenī (vismaz B1 vai B2 līmenis), lai spētu veiksmīgi studēt partneraugstskolā, kā arī nav akadēmisko vai studiju maksas parādu.

Erasmus+ mobilitātes ļauj LLU studentiem doties uz kādu no Erasmus+ partnervalstīm, lai mācītos, padziļinātu savu zināšanas un iegūtu jaunu akadēmisko, profesionālo un dzīves pieredzi.  Studentiem mācību mobilitāte iespējama tikai uz tām augstskolām, ar kurām LLU noslēgts divpusējais sadarbības līgums par konkrētu studiju jomu, ievērojot līguma nosacījumus. Detalizēta informācija atrodama šeit.

Savukārt prakses mobilitātē var pieteikties līdz 1. maijam un studējošie var doties uz ārvalstu uzņēmumiem vai iestādēm, kas atrodas kādā no Mūžizglītības programmas dalībvalstīm. Detalizēta informācija atrodama šeit.

Mobilitātei var pieteikties arī studenti, kuri jau ir izmantojuši LLP/ERASMUS un Erasmus+ iespējas, bet ne vairāk kā 12 mēnešus vienā studiju līmenī.

Detalizēta informācija par Erasmus+ programmām var iegūt Starptautiskās sadarbības centrā Jelgavas pils 195. telpā vai arī sazinoties ar fakultātes koordinatoru.

Afiša

 

Pievienots 28/03/2019