Pārlekt uz galveno saturu

LLU absolventiem iespēja pieteikties apmaksātai praksei Austrijā

Attēla autors: No LLU arhīva

Eiropas Savienības Pamattiesību aģentūra (EU Agency for Fundamental Rights, FRA) Vīnē, Austrijā, ir izsludinājusi pieteikšanos apmaksātai 10 mēnešu ilgai praksei augstākās izglītības iestādes absolventiem, kuri ieguvuši vismaz bakalaura grādu. Pieteikšanās praksei norisinās līdz 8. maija plkst. 12.00 pēc Latvijas laika jeb plkst. 13.00 pēc Austrijas laika. FRA atlasīto praktikantu prakses sākums būs 2020. gada 1. oktobris.

Lai pretendētu uz vienu no izsludinātajā prakses vietām, pretendentiem nepieciešams sagatavot savu CV Europass formātā (citi formāti netiks ņemti vērā), kas pēc tam jāpievieno tiešsaistes pieteikuma veidlapai un aizpildīt FRA tiešsaistes pieteikuma veidlapu, norādot savu izvēli, kā arī pieteikšanās motivāciju (atsevišķi motivācijas vēstuli nebūs nepieciešams augšupielādēt).

Interesenti aicināti pieteikties tikai uz vienu no sešām nodaļām:

Vairāk par FRA piedāvātajām praksēm un to pieteikšanās nosacījumiem:

Jautājumu gadījumā lūgums sazināties e-pastā, norādot savu pieteikuma numuru: recruitment@fra.europa.eu.

Eiropas Savienības Pamattiesību aģentūra ir 2007. gadā dibinātā Eiropas Savienības iestāde, kas nodarbojas ar Eiropas Cilvēktiesību konvencijā un Eiropas Savienības Pamattiesību hartā nostiprināto cilvēktiesību ievērošanas ES un tās dalībvalstīs uzraudzību. 

FRA galvenie uzdevumi ir apkopot datus un informāciju, sniegt pamatotus ieskatus un padomus politikas veidotājiem un lēmumu pieņēmējiem, popularizē pamattiesības un vairot zināšanas par tām, kā arī sadarboties ar dažādiem partneriem starptautiskā, Eiropas Savienības (ES) un valstu līmenī. Tāpat FRA izstrādā dažādas publikācijas un tiešsaistes instrumentus, tostarp rokasgrāmatas, ziņojumus, tematiskus materiālus un atzinumus. 

Pievienots 29/04/2020