Pārlekt uz galveno saturu

No 26. oktobra studiju process visās LLU programmās notiks daļēji attālināti (papildināts 27.10.)

Lai nepieļautu Covid-19 izplatību LLU studentu un darbinieku vidū un rūpētos par drošu studiju un darba vidi, no 26. oktobra līdz 31. decembrim visās LLU studiju programmās klātienes lekcijas tiks aizstātas ar tiešsaistes lekcijām LLU e-studiju sistēmā Moodle. Lēmums par atteikšanos no klātienes lekcijām pieņemts, lai mazinātu studējošo pulcēšanos lielās grupās un ievērotu 23. oktobra un 27. oktobra Ministru kabinetā apstiprinātos grozījumus par epidemioloģisko drošību.

Tiešsaistes lekcijas katru dienu norisināsies atbilstoši aktuālajam nodarbību grafikam. Savukārt studiju praktiskās daļas apguve norisināsies klātienē, stingri ievērojot epidemioloģiskās drošības prasības. Atkarībā no studiju programmas specifikas fakultāšu dekāniem un studiju programmu direktoriem būs tiesības lemt arī par visas vai daļējas praktiskās daļas organizēšanu attālināti noteiktu laika periodu, par ko katru studentu grupu fakultātes atsevišķi informēs.

Universitātes apmeklētājiem lūdzam ņemt vērā, ka ierodoties jebkurā no mūsu ēkām nepieciešams lietot mutes un deguna aizsegu un ieturēt 2 m distanci. Lai gan LLU studentu un darbinieku vidū nav novērota Covid-19 izplatība, aicinām ikvienu būt atbildīgiem, rūpēties par savu un apkārtējo cilvēku veselību un ievērot valstī noteiktos piesardzības pasākumus.

Iepriekš informējām, ka daļēji attālinātās studijas norisināsies līdz 15. novembrim, kā par to lēma Ministru kabinets 23. oktobrī. Savukārt 27. oktobrī šis lēmums tika grozīts un daļēji attālināto studiju periods pagarināts līdz šī gada beigām.

Plašāka informācija LLU studentiem un darbiniekiem pieejama Mans LLU.

 

Pievienots 27/10/2020