Pārlekt uz galveno saturu

Aicina piedalīties konferencē par inovācijām un kompetences centru nozīmi

25. februārī plkst. 10.00 interesenti aicināti piedalīties tiešsaistes konferencē “FF314: Kompetences centri inovācijas izaugsmei un eksportam”. Kā atklāj organizatori, konference ļaus iepazīt astoņu Latvijas industriju nozaru aizgūstamos piemērus, kuros veiktās inovācijas palīdzējušas tām apsteigt citus un iziet no krīzes kā uzvarētājiem, kā arī palīdzēs izprast  sinerģiju starp uzņēmumu veiksmi un Kompetences centriem-jaunrades un inovācijas ekosistēmas būtiskiem elementiem.

Konferenci atklās ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs un Finanšu ministrijas Valsts sekretāra vietnieks ES struktūrfondu un Kohēzijas fonda jautājumos Armands Eberhards. Turpinājumā paredzētas uzrunas un sesijas par inovāciju un pētniecības nozīmi, kompetences centru sasniegtajiem rezultātiem un piedāvātajām iespējām, vērtību ķēdēm, inovācijām kā dzinējspēku post Covid-19 pasaulē, biznesa un zinātnieku sadarbību, nozaru sadarbību un digitalizāciju, ilgtspējīgu un “zaļu” biznesu.

Līdztekus valsts pārvaldes un biznesa vides pārstāvjiem konferencē uzstāsies arī LLU studiju prorektors, Tehniskās fakultātes profesors Aigars Laizāns un LVMI “Silava” vadošais pētnieks, LLU Meža fakultātes asociētais profesors Āris Jansons, atklājot zinātnieku pozīcijas un potenciālu jaunu produktu un tehnoloģiju radīšanā.

Pieteikšanās un konferences programma pieejama https://www.ff314.world/.

Pievienots 20/02/2021