Pārlekt uz galveno saturu

Par svarīgāko universitātē uzzini pirmajā LLU ziņu raidījumā

Attēla autors: No LLU arhīva

11. martā plkst. 15.00 LLU portālā un universitātes Facebook kontā pirmā tiešraide gaidāma raidījumam "LLU express ziņas". Tajā kopā ar ziņu vadītāju Aivi Ceriņu ikvienam būs iespēja izzināt interesantus un aktuālus LLU studiju un pētniecības dzīves notikumus un virtuāli satikt universitātes mācībspēkus, studentus un pat topošos studentus.

Jaunā projekta pirmajā raidījumā stāstīsim, kā ar pētniecību šajā ziemā veicies Zemgales labākajiem skolēniem un kādas tēmas nodarbinājušas viņu prātus. Turklāt būs iespēja uzzināt  cik daudzi no viņiem, pateicoties izcilai savu pētniecības darbu aizstāvēšanai, ieguvuši valsts finansētu studiju vietu mūsu universitātē.

Savukārt par pētniecības līkločiem un iespējām zinātniskos atklājumus pielietot ļoti praktiskā veidā stāstīs kāda pārtikas zinātniece, kura nupat atgriezusies no filmēšanās pie Roberto Meloni "La Dolce Vita" kulinārijas šovā.

Lai gan valstī izsludināta ārkārtējā situācija, LLU studenti atraduši jaunus veidus, kā organizēt balles un citus kultūras pasākumus, kuros ļausim ielūkoties arī LLU express ziņu skatītājiem. Tāpat centīsimies saprast, kas notiek otrpus ekrānam attālināto studiju laikā, un iepazīsim mūsu universitātes Gada studenti, kura ieguvusi šo titulu, apsteidzot nepilnus 4000 studentu.

"LLU express ziņas" gaidāmas arī nākamajos mēnešos. Tajās ik reizi ļausim satikt interesantus universitātes cilvēkus un ielūkoties īpašos universitātes notikumos. Tuvojoties vasarai informēsim arī par aktualitātēm, kas svarīgas topošajiem studentiem un dalīsimies studentiskos padomos, kā padarīt studiju laiku par neaizmirstamu piedzīvojumu.

Lai uzzinātu, kad gaidāmas nākamās "LLU express ziņas", seko līdzi aktuālajai informācijai LLU portālā un universitātes Facebook kontā.

Pievienots 01/03/2021