Pārlekt uz galveno saturu

Jau ceturtdien – pirmās LLU ziņas tiešraidē ar Aivi Ceriņu un LLU supersievietēm

Atbrīvojiet pusstundu brīvā laika BBB, Zoom un citos kalendāros 11. martā plkst. 15.00 un iekārtojieties ērtāk savos dīvānos, jo viedierīču ekrānos pie jums pirmo reizi nonāks LLU express ziņu raidījums. To vadīs Latvijā viserudītākais un šarmantākais ziņu moderators Aivis Ceriņš, kurš ar saviem jautājumiem izvilinās no studijas viesiem visu par un ap LLU – gan nopietno, gan arī nedaudz nenopietno.

Lai gan Starptautiskā sieviešu diena būs jau aizvadīta, pirmajā raidījumā sievišķīguma pārsvars būs izteikti jūtams un par dzimumu līdztiesību pamatoti pirmo reizi varēs sākt satraukties vīrieši. Pie Aivja Ceriņa attālināti viesosies dāma, kura spēj iedvesmot ikvienu Zemgales skolēnu pirms zinātniskās pētniecības darbu prezentēšanas konferencē.

Būs iespēja arī iepazīties ar dāmu, kura par saviem sasniegumiem pateicas ne vien saviem kolēģiem un ģimenei, bet arī Kārlim Ulmanim, lai gan viņa nav ne reizes viņu satikusi.

Savukārt īpašs būs arī stāsts par dāmu, kura visai Latvijai spēj vienlaicīgi lasīt lekciju par uzturu, gatavot ēdienu, reklamēt universitāti un vēl piedevām pamanīt, cik biezos gabaliņos sīpolus griež kulinārijas šova vadītājs Roberto Meloni.  

Taisnības labad gan jāsaka, ka viņas nebūs vienīgās raidījuma vieses un vārds tiks dots arī citiem. Turklāt par ziņu tiešraides dalībnieku varēs kļūt ikviens, rakstot komentārus, viedokļus vai uzdodot jautājumus LLU Facebook lapā.

Ziņu raidījumu vērot īpaši aicināti LLU mācībspēki, jo pirmo reizi jums būs iespēja redzēt, kas notiek otrpus datora ekrānam lekciju laikā un kā studē jūsu studenti.

Nenokavē un pieslēdzies 11. martā plkst. 15.00 LLU portālā vai Facebook lapā.

"LLU express ziņas" gaidāmas arī nākamajos mēnešos. Tajās ik reizi ļausim satikt interesantus universitātes cilvēkus un ielūkoties īpašos universitātes notikumos. Tuvojoties vasarai informēsim arī par aktualitātēm, kas svarīgas topošajiem studentiem un dalīsimies studentiskos padomos, kā padarīt studiju laiku par neaizmirstamu piedzīvojumu. Raidījuma veidošanā piedalās LLU studenti, kuri parūpēsies, lai ikviens uzzina informāciju, kas parasti līdz universitāšu reklāmas bukletiem nenonāk.

Pievienots 08/03/2021