Pārlekt uz galveno saturu

Latvijas studentu teātri aicina uz tikšanos tiešsaistē

27. martā plkst. 12.00 tiešsaistē norisināsies “Studentu tikšanās Teātra dienā 2021”, ko organizē Rīgas Tehniskās universitātes Kultūras centrs. Tajā ar īpaši sagatavotām izrādēm piedalīsies seši Latvijas studentu teātri, tostarp arī LLU Studentu teātris “Jelgavas studentu teātris”. Skatītājiem izrādes būs iespēja vērot Latvijas Studentu Teātra dienu un RTU Kultūras centra Facebook kontos.

Lai gan aktivitātes klātienē šobrīd aktuālo ierobežojumu dēļ nav iespējamas, Latvijas Studentu teātri aktīvi turpina savu darbību attālinātā formā un ir gatavi Teātra dienā priecēt skatītājus ar vairākām radošajām iecerēm.

LLU Studentu teātris piedāvās izrādi “Pazudušie cilvēki” pēc Aksela Hirša stāstu motīviem. Tā veidota kā video stāsts asociatīvā dokumentālisma žanrā ar mums pašiem, šī brīža domām, sajūtām, attiecībām un īpašo realitātes garšu. Izrādes idejas autore ir teātra mākslinieciskā vadītāja Astra Kacena, savukārt par montāžu parūpējies Aigars Neimanis un kustību - Vilnis Bīriņš.

Tiešraidē būs iespēja skatīties arī Rīgas Tehniskās universitātes Studentu teātra “Spēle” izrādi “Kastings nezināmai lugai”, J. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Operstudijas "FIGARO" komisko operu “Dzirnavniece”, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas  Studentu teātra “ĶerRa” radošo veikumu, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu teātra “Kamertonis” literāro kompozīciju “Zaru raksti” un Latvijas Universitātes Studentu teātra izrādi “Riharda Buša pirmā sezona”.

afiša
Pievienots 19/03/2021