Pārlekt uz galveno saturu

Izsludinātas trīs LLU finansēto projektu atlases kārtas

Attēla autors: No LLU arhīva

“Fundamentālo pētījumu veikšana LLU” - projektu var iesniegt LLU ievēlēti vadošie pētnieki vai pētnieki ar doktora grādu, kuri projekta pieteikuma brīdī ir pabeiguši, šobrīd īsteno vai ir saņēmuši apstiprinājumu par rūpnieciska (lietišķa) pētījuma vai eksperimentālas izstrādes projekta uzsākšanu. Viena pētniecības projekta kopējais finansējums - līdz 10 000 eiro, īstenošanas periods - 2 gadi.

“Zinātniskās kapacitātes stiprināšana LLU” - projektu var iesniegt LLU ievēlēti vadošie pētnieki vai pētnieki ar doktora grādu kopā ar doktorantiem. Viena pētniecības projekta kopējais finansējums - līdz 10 000 eiro, īstenošanas periods - 2 gadi.

 “LLU pētniecības programmas īstenošana” - projektu var iesniegt LLU ievēlēti vadošie pētnieki vai pētnieki ar doktora grādu kopā ar doktorantiem. Viena pētniecības projekta kopējais finansējums - līdz 10 000 eiro, īstenošanas periods - 2 gadi.

 

"Mans LLU" pieejam informācija par kārtību kā tiek izstrādāti un īstenoti projekti, kā arī atlases konkursa nolikumi un to pielikumi.

 

Programmu “Fundamentālo pētījumu veikšana LLU” un “Zinātniskās kapacitātes stiprināšana LLU” pieteikumi iesniedzami līdz 17. septembrim ZPAC projektu vadītāja asistentei Elīnai Treigūtei (elina.treigute@llu.lv), ZPAC 188.kabinetā.

Programmas “LLU pētniecības programmas īstenošana” pieteikumi iesniedzami līdz 17. septembrim ZPAC projektu vadītājam Edgaram Pažerauskim (edgars.pazerauskis@llu.lv), ZPAC 184.kabinetā.

Pievienots 30/08/2021