Pārlekt uz galveno saturu

Mājsēdes laikā LLU nesniedz pakalpojumus klātienē

No 21. oktobra līdz 14. novembrim Latvijā izsludināts mājsēdes (lockdown) režīms ar stingriem ierobežojumiem, kas augstākajā izglītībā nosaka attālinātu studiju, darba un pētniecības procesu norisi. To paredz 2021. gada 20. oktobra grozījumi 2021. gada 9. oktobra Ministru kabineta rīkojumā Nr. 720 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”.

Mājsēdes režīma laikā LLU savu darbību turpina, taču klātienes pakalpojumus nesniedz universitātes arhīvs, Fundamentālā bibliotēka, LLU Jelgavas pils muzejs, Sporta centrs u.c. struktūrvienības. Iespēju robežās pakalpojumi interesentiem tiek nodrošināti attālināti.

Līdz ar to aicinām saziņā ar universitāti izmantot elektroniskos saziņas līdzekļus, kā arī tālruņus. LLU administratīvo vadītāju kontaktinformācija pieejama LLU portālā, sadaļā “Par mums”, bet fakultāšu un mācībspēku kontaktinformācija pieejama fakultāšu mājaslapās. Zinātnisko institūtu un laboratoriju kontaktinformācija pieejama LLU portāla sadaļā “Pētniecība”.

LLU Fundamentālā bibliotēka piedāvā plašu klāstu ar dažādiem elektroniskajiem resursiem un datubāzēm, līdz ar to mājsēdes laikā aicinām tos izmantot un nepieciešamības gadījumā izmantot bibliotekāru attālinātās konsultācijas.

Vienīgais izņēmums ir LLU Veterinārā klīnika, kas savu darbu klātienē turpinās, taču lūgums klientiem pirms došanās uz klīniku pārliecināties par aktuālo epidemioloģisko situāciju un apkalpošanas kārtību, apmeklējot tās mājaslapu vai sazinoties elektroniski/pa telefonu.

Darbu klātienē universitāte atsāks 15. novembrī, un pakalpojumu saņemšana klātienē tiks nodrošināta tikai drošajā jeb “zaļajā” režīmā.

Informācija par universitātes darba organizāciju LLU studentiem un darbiniekiem pieejama iekštīklā "Mans LLU".

Pievienots 21/10/2021