Pārlekt uz galveno saturu

LZP izsludina valsts pētījumu programmas “Aizsardzības inovāciju pētījumu programma” projektu pieteikumu atklāto konkursu līdz 15.11.2021.

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas Zinātnes padome, pamatojoties uz Ministru kabineta 2018. gada 4. septembra noteikumu Nr. 560 “Valsts pētījumu programmu projektu īstenošanas kārtība” 17. punktu, izsludina valsts pētījumu programmas “Aizsardzības inovāciju pētījumu programma” projektu pieteikumu atklāto konkursu.
 

Valsts pētījumu programmas “Aizsardzības inovāciju pētījumu programma” virsmērķis ir  jaunu zināšanu, prasmju un risinājumu attīstība valsts aizsardzības nozarei prioritārās pētniecības un tehnoloģiju jomās.

Konkursā var piedalīties Latvijas Republikas zinātniskās institūcijas, kas reģistrētas Zinātnisko institūciju reģistrā un kas atbilst pētniecības organizācijas definīcijai, kā sadarbības partneris var piedalīties arī valsts institūcija, kurai zinātniskās darbības veikšana ir noteikta ar ārējo tiesību aktu, nolikumā vai statūtos.
Konkursam pieejamais kopējais piešķirtais valsts budžeta finansējums 24 mēnešu periodam ir 1 500 000 euro.
Valsts pētījumu programmas “Aizsardzības inovāciju pētījumu programma” projektu pieteikumu atklātā konkursa nolikums un tā pielikumi pieejami Latvijas Zinātnes padomes interneta vietnes www.lzp.gov.lv sadaļā “Projektu konkursi”.

Projektu pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2021. gada 15. novembris.

 

LLU kontaktperosna VPP konkursam ir LLU Zinātnes un projektu attīstības centra projektu vadītāja Tatjana Lejava, e-pasts: tatjana.lejava@llu.lv, tālr. 630 80710.

Pievienots 01/11/2021