Pārlekt uz galveno saturu

Izsludināts doktorantūras granta pieteikumu konkurss

Attēla autors: No LLU arhīva

Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes - LBTU (iepriekš Latvijas Lauksaimniecības universitātes - LLU) Doktorantūras skola izsludina doktorantūras granta pieteikumu konkursa ceturto uzsaukumu uz 14 vietām dažādās zinātnes nozarēs - inženierzinātnes un tehnoloģijas, lauksaimniecības, meža un veterinārās zinātnes un sociālās zinātnes. Pieteikšanās un dokumentu iesūtīšana norisinās līdz 13. oktobrim.

Pretendenti aicināti iesniegt šādus dokumentus:

  • Doktoranta pieteikums.
  • Dzīves gājums (Europass CV).
  • Darba plāns, kas ir saskaņots ar promocijas darba zinātnisko vadītāju.
  • Promocijas darba zinātniskā vadītāja atsauksme.
  • Projekta vadītāja apliecinājums par pretendenta dalību projektā LBTU (vai pie sadarbības partnera) vai struktūrvienības vadītāja apliecinājums par pretendenta iesaisti citā ar doktorantūras studijām saistītā darbā, norādot esošo darba slodzi un dalības termiņu, vai projekta vadītāja (struktūrvienības vadītāja) apliecinājums par plānoto pretendenta iesaisti pētniecības darbā (projektā) LBTU (vai pie sadarbības partnera) vai citā ar doktorantūras studijām saistītā darbā LBTU, norādot paredzēto darba slodzi.

Pieteikumu konkursam atbilstoši nolikuma prasībām pretendents iesniedz elektroniski, nosūtot uz e-pasta adresi: natalija.sergejeva@lbtu.lv, vai klātienē, elektroniski saskaņojot pieteikuma iesniegšanas datumu un laiku ar LBTU Doktorantūras skolas vadītāju N. Sergejevu. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 13. oktobrim.

Konkursa nolikums "Par doktorantūras grantu piešķiršanas, administrēšanas un uzraudzības kārtību Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē".

Pamatojoties uz Vispārīgo datu aizsardzības regulu, jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šīs atlases konkursa norisi. Pieteikuma dokumentos norādīto personas datu apstrādes pārzinis ir Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, adrese: Lielā iela 2, Jelgava.

Doktorantūras granta pieteikumu konkurss tiek īstenots Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Doktorantūras skola 8.2.2. specifiskā atbalsta mērķa "Stiprināt augstākās izglītības institūciju akadēmisko personālu stratēģiskās specializācijas jomās" trešās projektu iesniegumu atlases kārtas projekta Nr 8.2.2.0/20/I/001 "LLU pāreja uz jauno doktorantūras finansēšanas modeli" ietvaros.

 

Pievienots 29/09/2022