« Atpakaļ pie saraksta
Pārtikas kvalitāte un inovācijas
Valsts finansēto vietu skaits | 20 |
---|---|
Studiju līmenis | akadēmiskā bakalaura studiju programma |
Studiju veids un ilgums |
|
Akreditēta |
Akreditēta līdz: 2022-06-30 |
Izglītības klasifikācijas kods | 43541 |
Iegūstamais grāds un/vai kvalifikācija | Inženierzinātņu bakalaurs pārtikas zinātnē |
Studiju programmas apraksts |
Studenti iegūst kompetenci organizēt kvalitātes vadības procesu pārtikas uzņēmumā atbilstoši tiesību aktos noteiktajām prasībām, izstrādāt inovatīvus pārtikas produktus un meklēt risinājumus jau ražošanā ievietoto pārtikas produktu gan receptūru, gan tehnoloģiju pilnveidē, kā arī iegūs zināšanas projektu vadībā, uzņēmējdarbībā un mārketingā. |
Karjeras iespējas |
Absolventi strādā pārtikas uzņēmumos Kvalitātes nodaļā, Jaunu produktu izstrādes nodaļā, Ražošanas nodaļā un laboratorijās, zinātniski pētnieciskajās iestādēs, valsts pārvaldes un kontroles dienestos. |
Uzņemšanas prasības un konkursa kritēriji |
Personām, kuras vidējo izglītību ieguvušas no 2004.gada
|
Iespējas tālākām studijām maģistrantūrā | Bez papildus prasībām: Darba aizsardzība un drošība, Ekonomika, Organizāciju un sabiedrības pārvaldes socioloģija, Pārtikas higiēna, Pārtikas zinātne, Projektu vadība, Uzņēmējdarbības vadība, Uzturzinātne (kopīgā), Vides, ūdens un zemes inženierzinātnes |
Kontaktinformācija |
Studiju programmas direktore: Asoc.prof., Dr.sc.ing. Dace Kļava, Pārtikas tehnoloģijas katedra, e-pasts: dace.klava@llu.lv |
Apgūstamie studiju kursi |
1. studiju gads
2. studiju gads
3. studiju gads
|