Pārlekt uz galveno saturu

Jaunos doktorus un maģistrus aicina pieteikties ALTUM balvas konkursam

Līdz 15. novembrim jaunie zinātnieki, kuri veikuši lauku attīstības zinātniskos pētījumus, aicināti pieteikties Attīstības finanšu institūcijas ALTUM balvas konkursā. Tā izveidota, lai veicinātu lauku attīstības projektu kreditēšanu, atbalstītu LLU studējošo iesaistīšanu zinātniskajos pētījumos un novērtētu to ieguldījumu lauku attīstībā.

Balva tiek piešķirta par ieguldījumu lauku attīstības zinātniskajos pētījumos un pētījumiem, kas veicina lauku attīstību, to modernizāciju, uzņēmējdarbību, efektīvu finanšu līdzekļu izmantošanu.

Balvu piešķir vienam jaunajam doktoram un diviem maģistriem, kuri konkursa pieteikuma iesniegšanas brīdī nav vecāki par 35 (trīsdesmit pieciem) gadiem un veikuši lauku attīstības zinātniskos pētījumus. Detalizētu konkursam iesniedzamo dokumentu sarakstu lūgums skatīt raksta pielikumā.

Balvas apmērs vienam jaunajam doktoram ir 500 (pieci simti) eiro, diviem jaunajiem maģistriem - 250 (divi simti piecdesmit) eiro katram. Balvas summu veido Attīstības finanšu institūcijas ALTUM mērķziedojums.

Balva izveidota sadarbības starp LLU, Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju (LLMZA), LLU Attīstības fondu un Altum ietvaros. Balvas izmaksas veic LLU Attīstības fonds, pamatojoties uz komisijas lēmumu un noslēgto balvas izmaksas līgumu ar balvas saņēmēju.

Balvas pretendentiem līdz 2017. gada 15. novembrim jāiesniedz pieteikums LLU Zinātnes un projektu attīstības centrā, 189.telpā, Lielā ielā 2, Jelgavā, LV-3001.

Pievienots 08/11/2017