Pārlekt uz galveno saturu

Komanda "Mums garšo ēst" kļūst par LLU "5 bumbu turnīra" čempioniem

Attēla autors: No LLU arhīva

Arī 2018. gadā, visu marta mēnesi līdz aprīļa pirmajai pusei, LLU sporta notikumos dominēja "5 bumbu turnīra" dalībnieki, kuri sacentās piecos dažādos sporta veidos ar komandām, kuru sastāvus veido puišu un meiteņu domubiedru grupas neatkarīgi no fakultātes un kursa.

Šoreiz sacensību programmā iekļautie sporta veidi bija volejbols, florbols, telpu futbols, trīs pret trīs basketbols un galda teniss. Līdzīgi kā iepriekšējos gados, arī šajā sezonā dalībai turnīā pieteicās maksimāli pieļaujamais komandu skaits, kopumā pulcējot aptuveni 120 dalībniekus.

Jau ar sacensību pirmajiem metriem savu spēku pierādīja komanda "Mums garšo ēst", kuri starp vadošajām divām komandām finišēja četros no pieciem turnīra posmiem. Gala rezultātā tas deva likumsakarīgu uzvaru ar summā izcīnītiem 51 punktiem. Uzvarētāju sastāvā:  Elvita Prokofjeva, Alīna Rozenvalde no Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes (ESAF),  Katrīna Mierkalne, Rūdis Šnēbergs, Ernests Salcevičs, Mārtiņš Veidemanis,  Kārlis Kampāns,  Rūdolfs Zīverts,  Kārlis Žikovs,  Mārcis Šnēbergs no Meža fakultātes (MF).

Otro vietu turnīrā ieguva komanda ar nosaukumu “Ņiprie”. Vicečempioniem izdevās varena turnīra izskaņa ar otro vietu volejbolā un uzvaru florbola turnīrā, līdz ar to turnīra ieskaitē kopā iegūti 47,5 punkti. “Ņipro” sastāvā:  Alise Mažeika (ESAF) un Niks Siliņš, Niklāvs Vingris, Mareks Stančiks, Kaspars Mežnieks, Elvis Baumanis, Hugo Vītiņš, Melānija Jaksteviča, Evija Spalva, Evija Rudzīte no Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF).

Savukārt trešais pakāpiens uz goda pjedestāla komandai “Titāniks”. Nosaukums, kurš turnīra dalībnieku vidū jau iepriekš bija iemantojis atpazīstamību, pateicoties pērnā turnīra kopvērtējumā izcīnītajai uzvarai. Šoreiz komnda “Titāniks” ieguva 43 punktus un ierindojās trešajā vieta. Komandu lielākoties pārstāvēja VBF studenti Kristīne Stendzeniece, Zane Krūmiņa, Armands Lauva, Toms Lebedeks, Lauris Gailums, Elvis Teremko, Undīne Vektere, Ritvars Šastakovičs, Roberts Puriņš, kā arī Kristaps Liepa no Lauksaimniecības fakultātes.

Kopvērtējuma tabula pieejama šeit.

Pievienots 09/04/2018