Pārlekt uz galveno saturu

Pieejams jaunais studiju plānotājs jeb labo domu dienasgrāmata

Attēla autors: No LLU arhīva

Uzsākot jauno studiju gadu, Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) studenti, mācībspēki, darbinieki un citi interesenti aicināti iegādāties jaunos 2018./2019. studiju gada plānotājus jeb labo domu dienasgrāmatas, kas ikvienu priecēs ar funkcionalitāti, noderīgu un aktuālu mūsu universitātes informāciju.

Kā katru gadu plānotājā iekļauta informācija par pasākumiem universitātē, kas saistoši gan studentiem, gan mācībspēkiem un darbiniekiem. Notikumi ievietoti gan kopīgā, pārskatāmā sarakstā plānotāja sākumā, gan arī pie katras dienas atzīmēts pasākums, lai vieglāk sekot līdzi aktualitātēm augstskolas dzīvē. Lai studiju plānotājs būtu noderīgs palīgs pirmkursniekiem, tajā iekļauta informācija par mākslinieciskajiem kolektīviem, studentu organizācijām, LLU Studējošo pašpārvaldi, stipendijām, galvenā kontaktinformācija par fakultātēm, kā arī Jelgavas pils un pilsētas karte ar LLU objektiem tajā.

Jāpiebilst, ka plānotājs šogad pārsteigs ar mīksto, samtaino vāciņu, kas pieejams trijās krāsās – zaļā, sarkanā un melnā. Tāpat šī gada jaunums ir pēdējās plānotāja lapas, kas palīdzēs ikdienas steigā tev atcerēties un saplānot svarīgus notikumus, kā arī vienlaikus veicinās radošo domāšanu, tādējādi tas tev būs noderīgs ne vien studiju darba organizēšanai, bet kalpos arī kā labo domu dienasgrāmata ikdienas steidzīgajā ritmā.

Studiju gada plānotājs ir ērts lietošanai, tā izmērs - 112 x 190 mm. Iegādājies savu labo domu dienasgrāmatu Jelgavas pils muzejā (183. telpa), tā cena – 5,00 EUR.

LLU pirmā kursa studenti studiju plānotāju saņems kā dāvanu pirmajā studiju dienā, 3. septembrī, savā fakultātē no LLU Studējošo pašpārvaldes. Savukārt mācībspēki un darbinieki jaunos 2018./2019. studiju gada plānotājus saņems bez maksas 29. augustā Akadēmiskajā sēdē, kas norisināsies LLU Aulā.

Piedāvājumā ir arī blociņi, A4 piezīmju lapas, rakstāmpiederumi, mapes un citi suvenīri ar LLU un Jelgavas pils simboliku, ko iespējams apskatīt šeit.

Pievienots 23/08/2018