Pārlekt uz galveno saturu

Ziemas izlaidumus LLU noslēdz Meža fakultāte

25. janvārī LLU Jelgavas pils Sudraba zālē norisinājās Meža fakultātes ziemas izlaidums, kurā augstākās izglītības diplomus saņēma 12 profesionālās maģistra studiju programmas "Darba aizsardzība un drošība" absolventi.

Profesionālās augstākās izglītības maģistra programmas "Darba aizsardzība un drošība" studenti iegūst zināšanas un kompetences, lai veiktu darba vides iekšējo uzraudzību, izveidotu, analizētu un pilnveidot darba aizsardzības sistēmu, pieņemtu lēmumus darba aizsardzības sistēmas reorganizācijai. Turklāt viņi tiek sagatavoti zinātniskam, pedagoģiskam, profesionālam un arī vadošam darbam, kas saistīts ar darba vidi, darba aizsardzības un drošības problēmām.

Ziemas izlaidumā pēc 2,5 gadu ilgām studijām diplomus saņēma 12 maģistri, kuri ieguvuši profesionālo maģistra grādu darba aizsardzībā un darba aizsardzības vecākā speciālista kvalifikāciju. Absolventus sveica un diplomus izsniedza LLU rektore Irina Pilvere.

"Katrs izlaidums ir īpašs brīdis gan absolventiem, gan mācībspēkiem, jo šodien mēs visi atskatāmies uz pabeigto. Mēs visi varam būt lepni, ka jūs, absolventi, esat šeit un jūsu rokās ir diplomi, kas apliecina jūsu spēju mobilizēties, izmantot savu gribasspēku un izvirzīt un sasniegt mērķi. Ceļamaizei gribu jums teikt Kārļa Ulmaņa vārdus: "Tas nav ģēnijs, kurš mūžā nav kļūdījies. Īsts vīrs ir tas, kurš ņem dzīvi un likteni savās rokās, lai paveikto ko vērtīgu." Ceru, ka jūs būsiet tie, kuri ņems dzīvi savās rokās un būs tās noteicēji. Šobrīd esat ieguvuši darba tirgū ļoti pieprasītu izglītību un tikai no jums pašiem turpmāk ir atkarīgs, kā jums veiksies ar šo diplomu," maģistrus sveicot, izlaidumā teica I. Pilvere.

Meža fakultātes prodekāne Solveiga Luguza aicināja absolventus vienmēr būt kustībā, strādāt un darīt savu darbu pēc iespējas labāk, veiklāk un skaistāk. Tāpat absolventus sveica un veiksmi turpmāk novēlēja arī vieslektors Uldis Karlsons.

Meža fakultātes absolventu izlaidums noslēdza LLU ziemas izlaidumu sēriju. Lielākie universitātes izlaidumi gaidāmi 2019. gada jūnijā, kad universitātē studijas noslēgs vairākums pamatstudiju un augstākā līmeņa studiju absolventi.

Pievienots 26/01/2019