Pārlekt uz galveno saturu

Ēnu dienā piedāvājam “ēnot” LLU darbiniekus

Attēla autors: No LLU arhīva

13. februārī Latvijas skolēni aicināti piedalīties biznesa izglītības biedrības Junior Achievement Latvia (JA Latvia) organizētajā Ēnu dienā, kā laikā “ēnas” var pieteikties “ēnot” dažādu profesiju pārstāvjus, tostarp arī LLU darbiniekus, un piedalīties viņu ikdienas gaitās un darba procesā. Pieteikšanās ēnošanai notiek JA Latvia mājaslapā.

Līdz 3. februārim skolēni aicināti pieteikties “ēnot” LLU mācībspēkus, zinātniekus un vadītājus vairākās LLU fakultātēs: Ekonomikas un sabiedrības attīstības, Pārtikas tehnoloģijas, Veterinārmedicīnas, Meža, Informācijas tehnoloģiju, Vides un būvzinātņu un Lauksaimniecības fakultātēs. Tāpat būs iespēja “ēnot” arī Komunikācijas un mārketinga centra vadītāju. Kopumā universitāte piedāvā ēnot 28 darbiniekus.

Detalizēti ar Ēnu dienā piedāvātajām vakancēm lūgums iepazīties JA Latvia mājaslapā.

Ēnu diena ir visā pasaulē populārs skolēnu karjeras izglītības pasākums un atzīta organizācijas Junior Achievement programma 1.-12. klašu skolēniem. Ēnu dienas laikā skolēni atrod un apmeklē kādu darbavietu, un vismaz četras stundas vēro interesējošās profesijas pārstāvja darbu un pienākumus. Ēnu dienas mērķis ir attīstīt un pilnveidot skolēnu plānošanas prasmes, kā arī sniegt iespēju apzināt savas intereses, darba prioritātes un perspektīvas.

Pievienots 30/01/2019