Pārlekt uz galveno saturu

LLU Fundamentālā bibliotēka piedāvā studentiem atbalstu studijās

Attēla autors: Gerd Altmann, Pixabay

Attālināto studiju laikā LLU Fundamentālā bibliotēka turpina darbu un sniedz konsultācijas studentiem nepieciešamās mācību un zinātniskās literatūras meklēšanā. Tāpat arī tiek nodrošināta iespēja saņemt sev interesējošās grāmatas izmantošanai mājās un pēc tam tās atgriezt atpakaļ.

Tā kā fiziskā klātesamība ir ierobežota, bibliotēka aicina studējošos vairāk izmantot elektroniskos resursus. To vidū ir gan dažādas zinātnisko publikāciju datubāzes, kas šobrīd īpaši noderīgas ir studiju noslēguma darbu rakstītājiem, gan arī e-grāmatu un mācību materiālu datubāzes. Daudzas pasaulē nozīmīgas datubāzes Covid-19 izraisītās pandēmijas dēļ nodrošinājušas studentiem brīvu pieeju saviem krājumiem. Informācija par tām ir pieejama bibliotēkas mājas lapā.

Ja orientēšanās plašajā materiālu pieejamībā sagādā grūtības, lūgums sazināties ar universitātes bibliotekāriem. Konsultācijas par e-resursu izmantošanu darbdienās no plkst. 8.30 līdz 17.00 tiek nodrošinātas vai pa tālruni 63005695, vai rakstot e-pasta vēstuli: llufb@llu.lv.

Papildus iepriekš minētajam no 27. aprīļa studentiem būs pieejami arī LLU Fundamentālās bibliotēkas lasītavas pakalpojumi. Ierašanās laiks ir jāsaskaņo iepriekš pa e-pastu: bibliogr@llu.lv vai zvanot pa tālruni 63005695. Bibliotēkā būs jāuzrāda studenta apliecība vai personu apliecinošs dokuments.

Par fakultāšu informācijas centru/bibliotēku darbību lūgums interesēties fakultātē, jo arī tie nav pārtraukuši savu darbību un individuāli ir pieejami studentiem.

Foto: Gerd Altmann, Pixabay.

Pievienots 24/04/2020