« Atpakaļ pie saraksta
Pārtikas produktu tehnoloģija
Valsts finansēto vietu skaits | 40 |
---|---|
Studiju līmenis | 2. līmeņa profesionālā studiju programma |
Studiju veids un ilgums |
|
Akreditēta |
Akreditēta līdz: 2022-06-30 |
Izglītības klasifikācijas kods | 42541 |
Iegūstamais grāds un/vai kvalifikācija | Inženiera kvalifikācija pārtikas un dzērienu tehnoloģijā |
Studiju programmas apraksts |
Studenti iegūst zināšanas un prasmes pārtikas rūpniecības iekārtās un procesos, pārtikas produktu ražošanas pamatos, uzņēmuma ekonomikā, spēj rast inženiertehniskos risinājumus pārtikas produktu ražošanā, inovācijās un mārketingā. |
Karjeras iespējas |
Absolventi var strādāt ar pārtikas ražošanu un loģistiku saistītos uzņēmumos, konsultatīvajos dienestos, pētniecības un mācību iestādēs, arī kā eksperti valsts kontroles dienestos un ministrijās. |
Uzņemšanas prasības un konkursa kritēriji |
Personām, kuras vidējo izglītību ieguvušas no 2004.gada
|
Iespējas tālākām studijām maģistrantūrā | Bez papildus prasībām: Darba aizsardzība un drošība, Ekonomika, Pārtikas higiēna, Pārtikas zinātne, Projektu vadība, Uzņēmējdarbības vadība, Uzturzinātne (kopīgā), Vides, ūdens un zemes inženierzinātnes |
Kontaktinformācija |
Studiju programmas direktore: Asoc.prof., Dr.sc.ing. Evita Straumīte, Pārtikas tehnoloģijas katedra, e-pasts: evita.straumite@llu.lv |
Apgūstamie studiju kursi |
1. studiju gads
2. studiju gads
|