« Atpakaļ pie saraksta
Ēdināšanas un viesnīcu uzņēmējdarbība
Valsts finansēto vietu skaits | 35 |
---|---|
Studiju līmenis | profesionālā bakalaura studiju programma |
Studiju veids un ilgums |
|
Akreditēta |
Akreditēta līdz: 2024-06-30 |
Izglītības klasifikācijas kods | 42811 |
Iegūstamais grāds un/vai kvalifikācija | Profesionālais bakalaurs uzņēmējdarbībā un restorānu un viesnīcu vadītāja kvalifikācija |
Studiju programmas apraksts |
Studenti apgūst zināšanas par restorānu un viesnīcu darba organizāciju, kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu klientiem, apgūst prasmes un iemaņas uzņēmumu vadīšanā, ēdienu gatavošanas tehnoloģijā. |
Karjeras iespējas |
Absolventi var organizēt un vadīt darbu sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos, viesnīcās, viesu namos u.c.. |
Uzņemšanas prasības un konkursa kritēriji |
Personām, kuras vidējo izglītību ieguvušas no 2004.gada
|
Iespējas tālākām studijām maģistrantūrā | Bez papildus prasībām: Darba aizsardzība un drošība, Ekonomika, Organizāciju un sabiedrības pārvaldes socioloģija, Pārtikas higiēna, Pārtikas zinātne, Projektu vadība, Uzņēmējdarbības vadība, Uzturzinātne (kopīgā) |
Kontaktinformācija |
Studiju programmas direktore: Profesore, Dr.sc.ing. Ilze Beitāne, Uztura katedra, e-pasts: ilzeb@llu.lv |
Apgūstamie studiju kursi |
1. studiju gads
2. studiju gads
3. studiju gads
|