Pārlekt uz galveno saturu

Sākusies pieteikšanās jauniešu izaugsmes forumam SOLIS 2016!

Attēla autors: No LLU arhīva

Biedrība „Latvijas Jauno zemnieku klubs” (JZK) no 1. līdz 14. oktobrim izsludina dalībnieku pieteikšanos jauniešu izaugsmes forumā „Solis 2016”, kas šogad norisināsies Iecavā, viesu namā „Iecupes”. Forums ilgs 3 dienas, no 28. līdz 30. oktobrim, un pulcēs vairāk kā 50 jauniešus no visiem Latvijas novadiem. Forumā aicināti pieteikties jaunieši vecumā no 18 gadiem

Foruma ikgadējais mērķis ir radīt jauniešos vēlmi palikt laukos un attīstīt uzņēmējdarbību lauku reģionos. Šogad galvenā foruma tēma būs „Problēmas – jaunu ideju cēlonis”. Forumā uzstāsies 7 lektori, tostarp motivācijas treneris, nozares speciālisti, lauksaimnieki un uzņēmēji. Foruma laikā ar diskusiju un lekciju palīdzību jaunieši tiks motivēti attīstīt savas idejas, nepadoties grūtību priekšā un meklēt atbalstu ideju realizācijai, kā arī tiks iepazīstināti ar veiksmes stāstiem, gan klausoties uzņēmēju stāstījumos, gan viesojoties saimniecībās, kas savu uzņēmējdarbību veic lauku reģionos.

Tā kā forums notiek jau piekto gadu, gan ar latviskām tradīcijām, gan ar dzimšanas dienas ballīti kopīgi tiks svinēta arī foruma dzimšanas diena.

Dalībai forumā var pieteikties visi interesenti vecumā no 18 gadiem, aizpildot pieteikuma anketu, kura ir pieejama: https://docs.google.com/a/jzk.lv/forms/d/e/1FAIpQLSdXFedWOUNgso47htCzE8ASgmXVYdB5q98jQc89kwb3MBYLFg/viewform. Dalības maksa forumā 20 eur.

Sīkāku informāciju par pasākumu var iegūt rakstot e-pastu uz: solis@jzk.lv, ieskatoties mājas lapā www.jzk.lv, sadaļā „Forums Solis”, sociālajā tīklā Twitter @JZK_LV un facebook.com/LatvijasJaunoZemniekuklubs.

Forums notiek, pateicoties LPKS „Latraps”, Latvijas Agronomu biedrības, LLKC, Precīzo tehnoloģiju skolas, z/s „Vilciņi 1”, z/s „Jokas”, SIA „Amazone”, Iecavas novada domes, Dāvanu servisa, Dobeles dzirnavnieka, konditorejas „Silva”, „Cannele Bakery”, „Jelgavas tipogrāfija”, SEB bankas, „A-Z boulings”, „Pērnes L”, „Redbull” u.c. atbalstam.

afiša-page-001

Pievienots 01/10/2016