Pārlekt uz galveno saturu

Izsludināts konkurss jaunajiem zinātniekiem

Valsts akciju sabiedrība "Attīstības finanšu institūcija Altum", Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija un Latvijas Lauksaimniecības universitāte izsludina konkursu jaunajiem zinātniekiem par ieguldījumu lauku attīstības zinātniskajos pētījumos.

Konkursa nolikums paredz, ka apbalvojumi tiek piešķirti par ieguldījumu lauku attīstības zinātniskajos pētījumos uz konkursa pamata jaunajiem doktoriem un maģistriem, ja viņi konkursu pieteikumu iesniegšanas brīdī nav vecāki par 35 (trīsdesmit pieciem) gadiem.

Apbalvojumi tiek piešķirti par izciliem pētījumiem, kuri veicina lauku attīstību, to modernizāciju, uzņēmējdarbību, efektīvu finanšu līdzekļu izmantošanu. Balvas sevī ietver diplomu, kas apliecina augsto novērtējumu, kā arī piemiņas veltes, ko nodrošina Altum. Piemiņas veltes no Altum tiek pasniegtas arī pētījumu darbu vadītājiem.

Pieteikumi LLU Zinātnes un projektu attīstības centrā pretendentiem jāiesniedz līdz 2016. gada 15. novembrim. Detalizētu informāciju par pieteikumam pievienojamajiem dokumentiem var iegūt konkursa nolikumā (raksta pielikumā).

Konkurss izsludināts, pamatojoties uz 2014. gada 3. martā noslēgto sadarbības līgumu starp Valsts akciju sabiedrību "Attīstības finanšu institūcija Altum", Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju un Latvijas Lauksaimniecības universitāti.

Pievienots 24/10/2016