Pārlekt uz galveno saturu

Aicina studentus pieteikties Baltijas Universitātes programmas studentu konferencei Kijevā

Līdz 9. martam ir iespēja pieteikties šī gada Baltijas Universitātes programmas (BUP) pavasara studentu konferencei, kuras tēma ir “Sadarbība Baltijas jūras reģionā Dienaskārtības 2030 īstenošanai: mans ieguldījums ilgtspējīgas attīstības mērķu 2030 sasniegšanai”, kas notiks Moščunas ciemā 12 km no Kijevas, Ukrainā no 9. līdz 13. aprīlim. Konferences ietvaros tiks organizēta reta iespēja apmeklēt klātienē Černobiļas zonu, lai saprastu, kā risināt tehnoloģiskās un vides drošības problēmas ilgtspējas kontekstā.

Konferencē aicināti piedalīties jebkuru bakalaura vai maģistra studiju programmu studenti, kuri vēlas iesaistīties ilgtspējīgas attīstības veicināšanā un atrast domubiedrus no dažādu Baltijas jūras reģiona valstu BUP iesaistītajām universitātēm. No katras valsts konferencei tiks deleģēti pieci studenti.

Konferences programmu, informāciju dalībniekiem un pieteikuma veidlapu var atrast BUP mājas lapā http://www.balticuniv.uu.se/ pie ziņas ar nosaukumu “Annoncement: BUP Students' Conference 2017”. Dalība konferencē ir bez maksas, taču studentiem ir pašiem jāatrod finansējums ceļa izdevumu segšanai uz Kijevu un atpakaļ.

Aizpildīta pieteikuma veidlapa ar motivācijas vēstuli angļu valodā līdz 9. martam jānosūta BUP Latvijas nacionālā centra direktorei uz e-pastu dzineta.dimante@lu.lv . Kuri studenti ir izvēlēti dalībai konferencē, varēs uzzināt pēc 13. marta, kad galīgais studentu saraksts tiks apstiprināts BUP sekretariātā Upsalas universitātē.

Pievienots 23/02/2017