Pārlekt uz galveno saturu

Aicina pieteikties dalībai ESPON informatīvajā seminārā

Attēla autors: No LLU arhīva

Latgales plānošanas reģions kā ESPON* Nacionālais kontaktpunkts Latvijā sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju rīko ESPON informatīvo semināru. Seminārs notiks 2017. gada 26. oktobrī Rīgā, Peldu ielā 25, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas 409. telpā plkst. 10:00.

Darba kārtībā ESPON EGTC Direktores Ilonas Raugzes informācija par programmas aktualitātēm, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas vadošo speciālistu informācija par aktualitātēm reģionālajā politikā un telpiskajā plānošanā un atbildes uz auditorijas jautājumiem.

Tā kā vietu skaits seminārā ir ierobežots, dalībai pasākumā ir nepieciešams reģistrēties, aizpildot elektronisko reģistrācijas formu. Dalībnieku reģistrācija noslēgsies 2017. gada 23. oktobrī. 

*ESPON ir Eiropas teritoriālās sadarbības programma, kuras mērķis ir caur teritoriālo liecību izstrādi un izplatīšanu stiprināt ES Kohēzijas politikas un citu Eiropas Struktūrfondu līdzfinansētu, kā arī nacionālo un reģionālo sektorālo politiku efektivitāti visās 28 dalībvalstu, kā arī 4 partnervalstu – Īslandes, Lihtenšteinas, Norvēģijas un Šveices – teritorijās.

Programmas vienīgais finansējuma saņēmējs ir ESPON Eiropas teritoriālās sadarbības grupa (EGTC), kuru veido Luksemburga un trīs Beļģijas reģioni. Programmas finansējums atvērtu konkursu veidā ir pieejams Eiropas, nacionālā, reģionāla un vietēja līmeņa publiskām iestādēm, tai skaitā universitātēm un zinātniskajām institūcijām.\

 

Pievienots 20/10/2017