Pārlekt uz galveno saturu

Studenti aicināti pieteikties semināram „Izrāviens”

Attēla autors: No LLU arhīva

9. un 10. decembrī Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) Vides un būvzinātņu fakultātes (VBF) telpās (Akadēmijas iela 19, Jelgava) norisināsies LLU Studējošo pašpārvaldes (SP) seminārs "Izrāviens”, ko pagājušajā gadā apmeklēja 36 zinātgriboši un aktīvi LLU studenti. Semināra mērķis ir sniegt studentiem motivāciju, zināšanas, studentiskās varas sajūtu un iepazīt citu fakultāšu studentus, lai dibinātu jaunus kontaktus.

Seminārs norisināsies divas dienas, kas tika aizvadītas gan nopietnā, gan aktīvā gaisotnē. Par semināra atmosfēru rūpēsies lektori, kuri dalīsies zināšanās un pieredzē, iedvesmojot studentus uz jaunu spēju atklāšanu sevī. Lektori liks studentiem domāt, improvizēt, saprast un pielietot zināšanas aizraujošās aktivitātēs. Lektoru un organizatoru pavadībā studenti mācīsies strādāt komandā, veidot stratēģijas un pilnveidot savas komunikācijas prasmes. Semināra dalībnieku ieguvumi būs neaizmirstama pieredze, jaunas zināšanas un kontakti.

"Katram studentam vienlaikus visgrūtākais un visdaiļākais rudens semestra mēnesis ir decembris. Lai papildinātu mēnesi arī ar kādu studentus izglītojošu pasākumu, LLU SP otro gadu organizē semināru "Izrāviens", kur dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar LLU SP galvenajiem pienākumiem un uzdevumiem, kā arī ikvienam parādīsim, ka darbošanās LLU SP nenozīmē tikai skaistu pasākumu izveidošanu, bet arī studējošo interešu un vajadzību aizstāvēšanu. Mēs, LLU SP, vēlamies, lai studenti izjūt savu piederību universitātei, tādējādi šādi semināri ļauj studentiem iepazīt gan universitāti, gan fakultātes, gan LLU SP.  Seminārs  ikvienam studentam sniegs prieku, iedvesmu, gandarījuma sajūtu un spilgtas atmiņas, ” stāsta LLU SP vadītājs Gvido Bērziņš.

Studenti aicināti pieteikt savu dalību līdz 26. novembrim (plkst. 23.59), aizpildot anketu.

Detalizētu informāciju par semināru var saņemt, rakstot pa e-pastu: llu.studejoso.pasparvalde@gmail.com.

Seminārs "Izrāviens"

 

Pievienots 17/11/2017