Pārlekt uz galveno saturu

Sportiskie LLU studenti aicināti pieteikties "5 bumbu turnīram"

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 1. martam visiem LLU studējošajiem sporta entuziastiem ir iespēja pieteikties "5 bumbu turnīram" piecos dažādos sporta veidos – basketbolā, volejbolā, florbolā, telpu futbolā un galda tenisā. Turnīra sacensības sāksies 7. martā un norisināsies katru trešdienas vakaru.

Turnīra nolikums

Komandas sastāvu veido LLU studenti, neatkarīgi no katra pārstāvētās fakultātes un kopējais dalībnieku skaits komandā – desmit, bet minimālais skaits – astoņi. Sastāvu turnīra gaitā mainīt vai papildināt nedrīkst, pieļaujams izņēmums, ja komandas dalībnieks turnīrs gaitā guvis savainojumu. Komandas sastāvā jābūt vismaz pieciem vīriešiem un trīs sievietēm. Ikvienam komandas dalībniekam sacensību norises laikā jāuzrāda dokuments, ar kuru viņš apliecina, ka ir LLU students. Pretējā gadījumā tiesnesis sportistu no sacensībām var izraidīt un komandu diskvalificēt.

Komandas izvēlas spēcīgākos dalībniekus katrā sporta veidā un piesaka:

  • volejbolā: 5 vīrieši + 3 sievietes (laukumā 4+2),
  • basketbolā (spēle uz vienu grozu): 3 vīrieši + 2 sievietes (laukumā 2+1),
  • florbolā: 4 vīrieši + 3 sievietes (laukumā 3+2),
  • futbolā: 5 vīrieši + 2 sievietes (laukumā 4+1),
  • galda tenisā: 2 vīrieši + 1 sieviete (vienspēles).

Līdz 2018. gada 1. martam komandas pieteikums jānosūta pa e-pasta adresi: mlindenbaums@inbox.lv. Pieteikumā obligāti jānorāda: dalībnieku vārds un uzvārds, fakultāte, kurā katrs students studē, kā arī komandas nosaukums. Turnīra rīkotājiem ir tiesības cenzēt vai pārveidot komandas nosaukumu, ja to atzīst par nepiemērotu publiskai iekļaušanai turnīra tabulās, kā publicēšanai LLU mājaslapā.

Uzmanību! Pieteikumu skaits ir ierobežots, tiklīdz būs pieteikušās 12 komandas, pieteikumu saņemšana tiks apturēta, lai katru sporta veidu turnīra ietvaros būtu iespējams izspēlēt vienā sacensību vakarā. Savukārt komandas, kas piesakās pēc 12 komandu nokomplektēšanas, ieņem rezervistu vietu un par to tiks informētas. Gadījumā, ja kāda no pirmajām 12 reģistrētajā komandām savu dalību atsauc, viņu vietu iegūst pirmie rezervisti.

Godalgoto vietu ieguvēji tiks sveikti LLU sportistu gada noslēguma pasākumā 2018. gada 17. aprīlī.

Turnīra nolikums

Pievienots 15/02/2018