Pārlekt uz galveno saturu

Jelgavas pils saliņā notiek bezmaksas vingrošanas nodarbības

Attēla autors: No LLU arhīva

No 11. jūnija Jelgavas pils saliņā norisināsies bezmaksas treniņa nodarbības "Gudrās kustības", kurās aicināti piedalīties Jelgavas pilsētas iedzīvotāji. Plānots, ka nodarbības notiks katru ceturtdienu no plkst. 19.00 līdz plkst. 20.00 visas vasaras garumā, informē Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes Veselības aprūpes un veicināšanas nodaļas vecākā speciāliste Agita Dilāne.

Šobrīd, kad valstī noteikta ārkārtējā situācija, Ministru kabineta rīkojums paredz, ka sporta treniņā vienlaikus var pulcēties 24 dalībnieki un treneris. Lai koordinētu dalībnieku plūsmu, aicinām dalībniekus pieteikties iepriekš, rakstot īsziņu uz tālruņa numuru: 29532699.

Nodarbības "Gudrās kustības" ir zemas līdz vidējas intensitātes vingrošanas nodarbības, kā laikā ķermenis tiek trenēts kā vienots kopums, kā arī tiek izmantotas elpošanas tehnikas, relaksācija kopā ar dažādām ķermeni nostiprinošām pozām un vingrinājumiem. Tāpat tiks trenēta arī dziļā muskulatūra, sirds, asinsvadu un elpošanas sistēmas.

Uz nodarbībām līdzi nepieciešams ņemt savu ūdens pudeli un paklājiņu, ja tāds ir pieejams.

Nodarbības tiek nodrošinātas projekta "Kompleksu veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumu īstenošana Jelgavas pilsētā, 1.kārta" ietvaros.

Pievienots 02/06/2020