Pārlekt uz galveno saturu

LLU absolventiem iespēja uzsākt karjeru Eiropas Kosmosa aģentūrā

Attēla autors: No LLU arhīva

No 2021. gada 20. decembra līdz 2022. gada 2. janvārim Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) maģistra grāda ieguvēji ar darba stāžu no diviem līdz trīs gadiem aicināti pieteikties kādā no Eiropas Kosmosa aģentūras – Junior Professional Programme izsludinātajām vakancēm. Pretendentiem priekšzināšanas kosmosa nozarē nav nepieciešamas.  

Aizraujošā un prestižā iespēja jaunajiem profesionāļiem sniegs iespēju trīs gadus piedalīties programmā, izvēloties veidot karjeru kādā no 30 izsludinātajām vakancēm dažādās kosmosa nozares jomās: uzņēmējdarbība, komercializācija un inovācijas, kiberdrošība un mākslīgais intelekts, Zemes novērošana un navigācijas sistēmas, 5G un 6G, skaitļošanas infrastruktūra, kā arī  robotika un tehnoloģijas.

1975. gadā dibinātā Eiropas Kosmosa aģentūra ir starptautiska organizācija, kuras misija ir veidot un attīstīt Eiropas kosmosa kapacitātes un nodrošināt, ka investīcijas kosmosa nozarē nes ieguvumus Eiropas iedzīvotājiem un industrijai. Aģentūra nodarbina aptuveni 2200 zinātniekus, inženierus, informāciju tehnoloģiju speciālistus un administratīvo personālu no visām Eiropas Kosmosa aģentūras dalībvalstīm.

Detalizēta informācija pieejama, izmantojot šo saiti.

Fotogrāfija: www.esa.int

Pievienots 07/12/2021