Pārlekt uz galveno saturu

Iespēja pieteikties Eiropas Kosmosa aģentūras Jauno absolventu praksei

Attēla autors: No LLU arhīva

Līdz 28. februārim Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) maģistra studiju programmas pēdējā kursa studenti un absolventi aicināti pieteikties prakses iespējām Eiropas Kosmosa aģentūras Jauno absolventu programmā (Young Graduate Trainee (YGT) Programme), iegūstot unikālu pieredzi kosmosa jomā un iespēju darboties starptautiskā vidē, kā arī ar šīs nozares profesionāļiem.

Programma piedāvā līgumu uz vienu gadu un apmaksātu prakses vietu (no 2300 eiro līdz  2900 eiro atkarībās no prakse vietas) kādā no valstīm: Francija, Nīderlande, Itālija, Vācija, Spānija, Beļģija vai Apvienotā Karaliste.

Kopumā ir pieejams vairāk nekā 100 vakanču un, kā vienmēr, Eiropas Kosmosa aģentūra piedāvā prakses iespējas gan tehniskās, gan netehniskās jomās: STEM, uzņēmējdarbība un finanses, digitalizācija, tostarp mākslīgais intelekts un paplašinātā realitāte, komunikācija, kā arī citās jomās.

Detalizēta informācija pieejama, izmantojot šo saiti.

1975. gadā dibinātā Eiropas Kosmosa aģentūra ir starptautiska organizācija, kuras misija ir veidot un attīstīt Eiropas kosmosa kapacitātes un nodrošināt, ka investīcijas kosmosa nozarē nes ieguvumus Eiropas iedzīvotājiem un industrijai. Aģentūra nodarbina aptuveni 2200 zinātniekus, inženierus, informāciju tehnoloģiju speciālistus un administratīvo personālu no visām Eiropas Kosmosa aģentūras dalībvalstīm.

Pievienots 14/02/2022