Pārlekt uz galveno saturu

Vienu reizi gadā meklē LLU Rīgā jeb tiekamies izstādē "Skola 2022"

Attēla autors: No LLU arhīva

No 11. līdz 13. martam Rīgā, Ķīpsalā norisināsies ikgadējā izglītības izstāde "Skola 2022", kurā ar savu studiju piedāvājumu ikvienu iepazīstinās arī Latvijas Lauksaimniecības universitāte (LLU), Bulduru Dārzkopības vidusskola (BDV) un Malnavas koledža. Izstādes laikā ikvienam būs iespēja noskaidrot, kāpēc universitāte Jelgavā ir vislabākā studiju izvēle augstākās izglītības iegūšanai un kādos uzņēmumos labprāt gaida universitātes absolventus, tostarp arī tos, kuri studijas sāks šī gada rudenī.

LLU Jelgavā, starptautiski zināma kā Latvia University of Life Sciences and Technologies, kas piedāvā vairāk nekā 50 studiju programmas biozinātnēs, inženierzinātnēs un sociālajās zinātnēs. Universitātē jau tradicionāli atpazīstamākās ir studijas veterinārmedicīnā, mežsaimniecībā, lauksaimniecībā, IT nozarē un ekonomikā, taču piedāvāto programmu klāsts ir daudzveidīgs un sagatavo nākamos profesionāļus tautsaimniecībai nozīmīgās jomās. Jelgavu ne velti dēvē par studentu galvaspilsētu, tādēļ universitātes stendā būs iespēja virtuāli "izstaigāt" LLU objektus, ielūkojoties fakultāšu laboratorijās, studentu viesnīcās, kā arī Jelgavas pilī, kuru par otrajām mājām sauc ikviens students.

LLU var lepoties ar zinātnes universitātes titulu un piedāvās apmeklētājiem ne tikai iespēju uzdot sev interesējošos jautājumus studentiem, bet arī ielūkoties un nogaršot LLU zinātnieku, absolventu un sadarbības partneru veikumus – inovatīvus pārtikas produktus, kā arī pierādīt savus spēkus biznesa spēlēs. Stendā tiks radīta īpašā Jelgavas studiju dzīves noskaņa, līdz ar to būs iespēja teju vai "aptaustīt" ikvienu studiju programmu un uz brīdi iejusties LLU studenta ādā.

Virtuāli katru dienu esam sasniedzami www.llu.lv, Facebook lapās /latvijaslauksaimniecibasuniversitate, Instagram bildēs /lluniversitate, Twitter čivinātājos /@LLU_lv.

Pievienots 04/03/2022