Pārlekt uz galveno saturu

Seminārā informēs par sūkalu pārstrādes jaunajiem produktiem

8. aprīlī plkst. 10.00 Zoom platformā LLU Pārtikas tehnoloģijas fakultātes pētnieki aicina piedalīties projekta noslēguma seminārā "Iespējas un izaicinājumi projekta "Ekonomiski pamatota sūkalu pārstrāde jaunajiem produktiem un lopbarībai" īstenošanas laikā". Interesentiem nepieciešams dalībai pieteikties elektroniski pirms semināra.

Semināra laikā būs iespējams uzzināt, kā projektā izvirzītos uzdevumus saistībā ar sūkalām kā piena pārstrādes blakusproduktu īstenoja LLU pētnieki, lauksaimniecības produkcijas pārstrādātājs Jaunpils Pienotava, lauksaimniecības produkcijas primārais ražotājs Latvi Dan Agro, gan arī iesaistītās zemnieku saimniecības Ruķi un Talči .

Aicinām piedalīties visus nozarē iesaistītos, kā arī ikvienu interesentu, jo līdz šim sūkalu izmantošana un to vērtība bieži nav tikusi pienācīgi novērtēta un pilnvērtīgi izmantota. Semināra noslēgumā būs unikāla iespēja uzdot interesējošus jautājumus gan LLU vadošajiem pētniekiem, gan zemniekiem un ražotājiem, kuri ideju par jauniem produktiem īstenoja praktiskajā darbībā.

Elektroniskā pieteikšanās semināram, izmantojot saiti https://www.llu.lv/lv/pieteikums-sukalas.  

Projekts “Ekonomiski pamatota sūkalu pārstrāde jaunajiem produktiem un lopbarībai" (nr. 19-00-A01612-00007) īstenots Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai Latvijas Lauku attīstības pasākuma “Sadarbība” ietvaros ar Zemkopības ministrijas un Lauku atbalsta dienesta atbalstu.

Pievienots 01/04/2022