Pārlekt uz galveno saturu

Konferencē skaidro jaunākās tendences reģionu attīstībā ES valstīs

Attēla autors: No LLU arhīva

21. oktobrī Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē - LBTU (iepriekš Latvijas Lauksaimniecības universitāte - LLU) norisinājās 8. Starptautiskā zinātniskā konference "Trendi reģionu attīstībā Eiropas Savienības valstīs 2022", ko organizēja LBTU sadarbībā ar Varšavas Dzīvības zinātņu universitāti, Latvijas Zinātņu akadēmiju un Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmiju. Konferences dalībnieku vidū bija arī kolēģi no Lietuvas Vitauta Dižā universitātes.

Konferenci atklāja LBTU zinātņu prorektore un profesore Irina Arhipova, bet turpinājumā diskusijās piedalījās iesaistītie sadarbības partneri un dalībnieki, daloties ar labās prakses piemēriem, kas saistīti ar jaunākajām tendencēm un inovācijām Eiropas Savienības valstu reģionu attīstībā.

Pateicoties organizētajai konferencei, tā sniedz iespēju turpmākai sadarbībai gan zinātnisko rakstu, gan projektu sagatavošanā un īstenošanā, kā arī doktorantiem sniedz iespēju dibināt kontaktus un iegūt pieredzi. Iesaistītie dalībnieki ir pārliecināti, ka šāda konference arī tiks organizēta nākamajā gadā. 

Pievienots 21/10/2022