Pārlekt uz galveno saturu

Meža un vides zinātņu fakultātē iekārtota atpūtas telpa studentiem

Attēla autors: No LLU arhīva

Lai nodrošinātu iespēju studentiem starp nodarbībām un pēc tām atpūsties, mācīties vai tikties ar citiem studentiem, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes Meža un vides zinātņu fakultātē (LBTU MVZF) iekārtota atpūtas telpa studentu vajadzībām. 

Turpinot jau iesāktos uzlabošanas darbus, kas saistīti gan ar studiju vides modernizēšanu, gan jaunu laboratoriju izveidi, pēc studējošo iniciatīvas fakultātē ar Zemkopības ministrijas un Meža attīstības fonda atbalstu ir izveidota arī atpūtas telpa fakultātes studējošajiem, veidojot estētisku un funkcionālu vidi. Savukārt, lai studentiem būtu pieejams nepieciešamais inventārs, Latvijas Kokrūpniecības federācija un tās izpilddirektors, LBTU Padomes loceklis Artūrs Bukonts dāvāja traukus studentu atpūtas telpas vajadzībām.

Jāatzīmē, ka arī mēbeles šai telpai ir dāvinājuši fakultātes sadarbības partneri, bet telpas dizaina projektu izstrādāja un sienu gleznojumus veidoja Meža un vides zinātņu fakultātes studiju programmas "Ainavu arhitektūra un plānošana" radošie studenti.

Studenti, esiet mīļi aicināti atpūtai, spēlēm, radošām tikšanās reizēm, nopietnām un nenopietnām sarunām par studijām un dzīvi, nesteidzīgai tējas tasei apmeklēt tiešu jums paredzēto atpūtas telpu. Ceram, ka šī telpa raisīs studentos radošas domas un idejas jaunu virsotņu sasniegšanai!

Meža un vides zinātņu fakultātes (MVZF) mērķis ir nodrošināt studējošo zinātnisko, akadēmisko un profesionālo izglītību un veikt zinātniskos pētījumus ar mežzinātni, būvniecības un vides inženierzinātnēm, ainavu arhitektūru un materiālzinātnēm saistītās zinātņu nozarēs. Fakultātē tiek īstenotas 20 studiju programmas trīs studiju līmeņos – pamatstudiju, maģistra un doktora. Ar LBTU studiju programmu piedāvājumu var iepazīties mājaslapā.

Fakultātes vārdā sakām lielu paldies mūsu atbalstītājiem un studentiem, kuri ar savām idejām radīja telpas dizainu!

 

Pievienots 29/02/2024