Pārlekt uz galveno saturu

HK "Zemgale/LBTU" aizvadīs pirmo "Optibet" hokeja līgas izslēgšanas spēli un atzīmēs kluba 20 gadu jubileju

Attēla autors: No LLU arhīva

Jelgavas hokeja komanda "Zemgale/LBTU" 12. martā plkst. 19.00 Jelgavas ledus hallē aizvadīs pirmo "Optibet" Baltijas līgas pusfināla spēli pret "Prizma" un vienlaicīgi svinēs 20 gadu jubileju, kurā piedalīsies arī Latvijā zināmi mākslinieki.

20 gadus atpakaļ, kad Latvijas bruņoto spēku komanda "ASK" no Jelgavas pārbrauca uz Ogri, jelgavnieki izveidoja paši savu komandu "Zemgale". Šajā laika posmā tā pakāpeniski attīstījās - līdz ieņēma vadošo lomu Latvijas hokeja čempionātā.

Komandai līdz šim ir izdevies izcīnīt divus Latvijas čempionu titulus, divas sudraba un trīs bronzas medaļas, tāpat komanda startē lielākos un mazākos starptautiskos turnīros, kā arī attīsta hokeja skolu, kuras audzēkņi spēlē dažāda līmeņa valstsvienībās.

Atzīmējot šo jubileju, komanda aicina jelgavniekus un pilsētas viesus apmeklēt pirmo "Optibet" Baltijas līgas pusfināla spēli, kā laikā skatītājus izklaidēs reperis Ozols, dziedātāji Dināra Rudāne un Ivo Fomins, savukārt par pasākuma gaisotni parūpēsies Armands Simsons.

Par godu šiem svētkiem "Zemgale/LBTU" hokejisti tiks tērpti jaunos, īpašos formas tērpos, kas veltīti šim nozīmīgam notikumam.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties komandas tīmekļvietnē.

Foto: Ruslans Antropovs

Pievienots 11/03/2024