Līgas Prieciņas promocijas darba aizstāvēšana
Promocijas darba tēma: "Bioloģiski aktīvo savienojumu izvērtējums svaigos un kaltētos dārzeņos un garšaugos".
Promocijas darba aizstāvēšana: 12. jūnijā plkst. 10.00, LLU Pārtikas zinātnes nozares promocijas padomes atklātajā sēdē PTF 216.auditorijā Rīgas ielā 22, Jelgavā.
Promocijas darba zinātniskā vadītāja: Prof., Dr.sc.ing. Daina Kārkliņa.
Darba izstrāde veikta ar Valsts pētījumu programmas Lauksaimniecības resursi ilgtspējīgai kvalitatīvas un veselīgas pārtikas ražošanai Latvijā (AgroBioRes) (2014-2017)”, projekts Nr.4 Vietējo lauksaimniecības produktu resursu ilgtspējīga izmantošana kvalitatīvu un veselīgu pārtikas produktu izstrādē (Pārtika) daļēju atbalstu un FENS grants Jaunajiem zinātniekiem no Austrumeiropas dalībai 12.Eiropas uztura konferencē FENS 2015 Berlīnē, 23.-27. oktobrī, 2015.
Promocijas darba kopsavilkums.