Pārlekt uz galveno saturu

Līdz 6.aprīlim iesniedzami idejas pieteikumi pēcdoktorantūras pētniecības atbalsta saņemšanai

Attēla autors: No LLU arhīva

Izsludināta 2. atlases kārta pēcdoktorantūras pētniecības atbalsta saņemšanai.

PostDoc

Atbilstošās fakultātes dekāna saskaņotu projekta idejas pieteikumu un 4.pielikumu Pētniecības pieteikuma iesnieguma veidlapai (Zinātniskais apraksts) iesniegt Zinātnes un projektu attīstības centrā (Lielā iela 2, 184.kab.) līdz 2018.gada 6.aprīlim.

Projekta idejas pieteikuma veidlapa pieejama https://www.llu.lv/lv/projektu-dokumenti. 4.pielikums Pētniecības pieteikuma iesnieguma veidlapai pieejams http://viaa.gov.lv/lat/pecdoktoranturas_atbalsts/konkursi/.

 


Harper Adams University

Sadarbības iespējas ar ievirzi lauksaimniecībā, dabas zinātnēs, kā arī iespēju piekļūt tehnoloģijām un iesaistīties jaunākajos pētījumos piedāvā Lielbritānijas universitāte Harper Adams University. Universitātē ir 11 departamenti: Agriculture; Animal Sciences; Applied Biology; Business and Agri-Food; Countryside, Environment, Wildlife and Geography; Engineering; Food Science, Technology and Innovation; Real Estate, Property and Land Management; Veterinary Nursing; Veterinary Physiotherapy; Zoology.

Universitātē ir ļoti attīstīta pētniecība ar praktisko ievirzi: https://www.harper-adams.ac.uk/research; https://www.harper-adams.ac.uk/research/centres.cfm, kas skar arī Latvijai aktuālas tēmas (t.sk., inovāciju ieviešana lauksaimniecībā produktivitātes celšanai; datu iegūšana un izmantošana uz pierādījumiem balstītas politikas veidošanai; ilgtspējīgu enerģijas sistēmu izveide; biotehnoloģijas), līdz ar to sadarbība var veicināt esošo pētniecības institūtu darbu.

Sadarbība ar Harper Adams University ir starptautiski ļoti pieprasīta, un universitāte ir viena no līderiem Lielbritānijā (The Times vairākus gadus atzīta par labāko University College; 2017 - UK's Best Modern University (Times Higher Education)).

Kontaktinformācija LLU:

Ilva Zvilna-Štrāla

LLU Zinātnes un projektu attīstības centra

Projektu administratore

e-pasts: ilva.zvilna@llu.lv

Tālr.: 63080710 (139)

Pievienots 05/03/2018