Pārlekt uz galveno saturu

LLU izsludina ziemas uzņemšanu ainavu arhitektūras maģistrantūrā

Attēla autors: No LLU arhīva

No 24. janvāra līdz 30. janvārim Latvijas Lauksaimniecības universitātē notiek ziemas uzņemšana profesionālās augstākās izglītības maģistra studiju programmā "Ainavu arhitektūra un plānošana"

Maģistra studiju programma paredzēta speciālistiem, kuri vēlas uzsākt patstāvīgu praktisko darbību ainavu arhitektūras jomā, veicot ainavu, publisko un privāto ārtelpu labiekārtojuma un apstādījumu izpēti, analīzi, attīstības plānošanu, atjaunošanu un pārvaldīšanu.

Pēc studijām absolventi iegūst profesionālo maģistra grādu ainavu arhitektūrā un ainavu arhitekta kvalifikāciju. Ja pretendentam jau ir ainavu arhitekta kvalifikācija, tad studijas tiek organizētas 1 gadu (2 semestri), bet, ja tās nav, tad studiju ilgums ir 2 gadi (4 semestri). Interesentiem programmā pieejamas 17 valsts finansētas studiju vietas.

Pieteikšanās augstākās izglītības maģistra studiju programmai "Ainavu arhitektūra un plānošana" no 24. janvāra līdz 30. janvārim tiek organizēta elektroniski LLU Informatīvajā sistēmā (tikai LLU pamatstudiju absolventiem), izmantojot savu lietotājkontu. Piemērs par elektronisko pieteikšanos LLU IS pieejams, izmantojot šo saiti. Savukārt 31. janvārī un 1. februārī Vides un būvzinātņu fakultātē (Akadēmijas iela 19, Jelgava) no plkst. 9.00 līdz 16.00 notiks studiju līgumu slēgšana ar jaunajiem maģistrantiem, kuras laikā jāuzrāda dokumentu oriģināli, pieteikuma apliecinājums un maksājuma uzdevums par pieteikumu. Studiju līgumu slēgšana notiks individuāli, pieteikties aicinām pa tālruni: 63021413 vai 20202256 (darba dienās no plkst. 9.00 līdz plkst. 16.00) vai e-pastā: vbfdek@llu.lv (līdz 31. janvārim).

Savukārt, lai piedāvātu iespēju studētgribētājiem kļūt par LLU studentiem 2022. gada rudenī citās studiju programmās, universitāte vasarā - jūlijā un augustā - organizēs jauno studentu uzņemšanu. Reflektantu vienotā pieteikšanās pamastudijām 2022./2023. studiju gadam norisināsies no 5. līdz 18. jūlijam, turklāt maģistra studiju programmās no 12. līdz 18. jūlijam. Ar aktuālo informāciju par uzņemšanas norisi var iepazīties LLU mājaslapā

Vairāk informācijas par ainavu arhitektūras programmas saturu un studiju plāniem var iegūt LLU mājaslapā, izmantojot šo saiti. Jautājumu gadījumā lūgums zvanīt LLU Studiju centram pa tālruni: 20227755.

Pievienots 12/01/2022