Pārlekt uz galveno saturu

ERAF 2.3.1.1.1.apakšaktivitāte “Ārējo tirgu apgūšana – ārējais mārketings”, Līg. Nr.ĀTA/2.3.1.1.1/15/74/109

ERAF_ES_LIAA

Latvijas Lauksaimniecības universitāte ir noslēgusi 09.06.2015. līgumu Nr.ĀTA/2.3.1.1.1/15/74/109 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par projekta Latvijas Lauksaimniecības universitātes dalība izglītības eksporta aktivitātēs 2015 īstenošanu, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Projekta mērķis: piedalīties uzņēmēju delegācijas sastāvā Latvijas Valsts prezidenta Andra Bērziņa oficiālajā vizītē Somijā 2015. gada 28.-29. janvārī Helsinkos, lai attīstītu Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) sadarbību ar augstākās izglītības iestādēm un pētniecības institūtiem Somijā, jo īpaši tādās jomās kā lauksaimniecība, bioekonomika un lauku attīstība un veicinātu LLU izglītības eksporta aktivitātes.

LLU rektore tikās ar pārstāvjiem no Aalto universitātes, Somijas VTT Tehniskās izpētes centra (VTT Technical Research Centre of Finland Ltd), Somijas Ģeoloģiskās izpētes aģentūras, piedalījās apaļā galda diskusijā „Prospects of cooperation in the field of education between Latvia and Finland” ar izglītības un zinātnes nozares pārstāvjiem. Tika parakstīts saprašanās memorands starp Somijas VTT Tehniskās izpētes centru (VTT Technical Research Centre of Finland Ltd) un LLU, Latvijas Universitāti, Rīgas Tehnisko universitāti un Baltijas Inovatīvo pētījumu un tehnoloģiju institūtu (Baltic Institute of Research, Technology and Innovation (BIRTI)).

Pievienots 06/04/2016