Pārlekt uz galveno saturu

Vaučers Nr. 26, VP-L-2019/22

EIROPAS SAVIENĪBA, Eiropas Reģionālās attīstības fonds
Projekta numurs
1.2.1.2/16/I/001
Struktūrvienības kods
14029
Sadarbības partneri

SIA "Karameļu darbnīca"

Mērķis

Pielāgot produktu receptūru, lai nodrošinātu uzglabāšanas termiņu un tā nemainīgu kvalitāti. Pielāgot produktam iepakojuma materiālu un iepakošanas tehnoloģijas, izvērtēt un testēt tirgū piedāvātās alternatīvas, tostarp inteliģento, konvenciālo un aktīvo iepakojumu, pielāgot dažādi iepakotā produkta kvalitātes analīzi un testēšanu, nosakot fizikāli ķīmiskos parametrus, mikrobioloģiju un sensoro analīzi.

Rūpniecisko pētījumu veikšanai, kuru laikā tiks:

1. pielāgota produkta receptūra, lai nodrošinātu ilgāku uzglabāšanas termiņu un tā nemainīgu kvalitāti;

2. pielāgota iepakojuma materiāla un iepakošanas tehnoloģijas izvēle, izvērtējot un testējot tirgū piedāvātās alternatīvas, tostarp inteliģento, konvenciālo un aktīvo iepakojumu;

3. pielāgotā, dažādi iepakotā produkta kvalitātes analīze un testēšana, nosakot fizikāli- ķīmiskos parametrus, mikrobioloģiju un sensoro analīzi.

Plānotās aktivitātes un rezultāti

Rūpniecisko pētījumu rezultātā plānots:

-  precizēt/pilnveidot esošo produktu - karamelizētu riekstu un marmelāžu receptūru, kā arī tehnoloģiju;

-  piemeklēt un izvēlēties iegūto produktu iepakojuma materiālu un iepakošanas tehnoloģiju (konvencionālie, aktīvie un inteliģentie iepakojumi);

- analizēt izstrādāto un iepakoto produktu kvalitāti uzglabāšanas laikā.

Iestādes loma projektā
Vadošais partneris
Projekta uzsākšanas datums
Projekta beigu datums
Projekta budžets

Vaučera Nr 26 vērtība: 24985.75 EUR

Līguma 3.2.2.-9/TPK-66 vērtība 35567.95 EUR

Projekta vadītājs
Sandra Muižniece - Brasava
Projekta atslēgvārdi
Vaučers
Pievienots 15/04/2019