Auzu proteīns ekstrudētu produktu ieguvē (P25)
Projekta mērķis ir pētīt auzu izmantošanas iespējas gaļas aizstājēj produktu ieguvei
Projekta uzdevumi:
- izvērtēt auzu proteīna kvalitātes parametrus;
- izstrādāt auzu olbaltumvielu mitrās ekstrakcijas metodi auzu olbaltumvielu koncentrāta ieguvei;
- izvērtēt iegūto produktu (ekstrudātu) kvalitātes parametrus.
|
||
2.2.1. Literatūras apkopošana par:
|
||
2.2.2. Eksperimentālais darbs:
|
||
2.2.3. Publicitāte: Pētījumu laikā iegūto rezultātu apstrāde, analīze un apkopojums zinātniskā rakstā starptautiskā Scopus un/vai Web of science citējamā žurnālā. |
||
2.2.4. Publicitāte: Pētījumu laikā iegūto rezultātu apstrāde, analīze, apkopojums un prezentēšanā vismaz starptautiskā konferencē. |
||
|
||
Nr. |
Rezultatīvie rādītāji /detalizēts pamatojums |
Sasniedzamais rezultāts (skaits) |
1 |
Auzu proteīna produkts, kas iegūts, izmantojot mitro ekstrūziju. |
1 |
2 |
Publikācija zinātniskajā žurnālā, kas ir iekļauta Reuters Web of Science un/vai SCOPUS un citās datu bāzēs. |
1 |
3 |
Dalība starptautiskajā zinātniskajā konferencē. |
2 |
10 000.00 eur