Pārlekt uz galveno saturu

Konkursā par Latvijas Jauniešu galvaspilsētu balso par Jelgavu!

Jelgavas pilsēta ir iekļuvusi konkursa “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2016” labāko četriniekā.  Lai noskaidrotu, kura pilsēta nākamajā gadā kļūs par jaunatnes pasākumu centrālo norises vietu, aicinām ikvienu līdz 4.novembrim balsot par savu pilsētu konkursa mājaslapā www.jauniesugalvaspilseta.lv.

Konkursa uzvarētāj pilsēta visa gada garumā kļūs par epicentru svarīgākajām Latvijas jaunatnes politikas aktivitātēm un jauniešu pasākumiem, ziņo Jelgavas Domes pārstāvis Sandis Liepa. Latvijas Jauniešu galvaspilsētas statusa ieguvēja noteikšanā tiks ņemts vērā žūrijas vērtējums un sabiedrības balsojuma rezultāti.
 
Aicinām atbalstīt Jelgavu, apmeklējot mājas lapu www.jauniesugalvaspilseta.lv un nobalsojot par Jelgavu. Kopā ar Jelgavu labāko četriniekā ir arī Liepāja, Cēsu novads un novadu apvienība - Madonas novads sadarbībā ar Gulbenes novadu.

Konkursu “Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2016” organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru, Latvijas Pašvaldību savienību, Latvijas Jaunatnes padomi un jauniešu organizāciju “Avantis”. Šāds konkurss tiek rīkots pirmo reizi, un tā mērķis ir popularizēt darbu ar jaunatni pašvaldību vidū, veicināt pašvaldību sadarbību un pieredzes apmaiņu jaunatnes jomā, kā arī paaugstināt darbā ar jaunatni iesaistīto personu un jaunatnes organizāciju prestižu.

Pievienots 01/12/2015