Pārlekt uz galveno saturu

Piesakies piparkūku izstrādājumu konkursā un izveido dāvanu Jelgavai!

Pārtikas tehnoloģijas fakultāte sadarbībā ar Lauku inženieru fakultāti organizē piparkūku izstrādājumu konkursu „Dāvana Jelgavai 750 gadu jubilejā”, kurā studējošie aicināti pieteikties līdz 20. novembrim.

Piparkūku izstrādājumu konkurss ir ikgadējs pasākums, kurā LLU studējošie un darbinieki tiek aicināti radoši izpausties un veidot mākslas darbus no piparkūku mīklas. Tā kā Jelgava svin 750 gadu jubileju, tad šogad konkursa organizatori ir paredzējuši sagādāt īpašu veltījumu Jelgavai un aicina no piparkūku mīklas „uzmeistarot” dāvanu Jelgavai.

Pasākuma organizatori dalībniekus nodrošinās ar mīklu, olbaltuma glazūru un cukuru.

Konkursa darbi būs jāizveido novembra beigās PTF mācību virtuvē četru stundu laikā, tāpēc dalībniekiem nepieciešamie rasējumi un trafareti jāsagatavo jau iepriekš.

Konkursa darbi tiks izstādīti LLU Pils muzejā no 7.decembra, un ikviens apmeklētājs varēs nobalsot par savu simpātiju. Konkursa noslēguma pasākums un uzvarētāju paziņošana plānota 16.decembrī.

Dalībniekiem jāaizpilda pieteikuma anketa (skatīt raksta pielikumā) un līdz 20.novembrim jānosūta uz e-pastu: daiga.kunkulberga@llu.lv vai jānodod tā Daigai Kunkulbergai Pārtikas tehnoloģijas fakultātē, 237. telpā.

Konkursu atbalsta un balvu fondu nodrošina maizes un konditorejas izejvielu tirdzniecības firma SIA Leipurin, kafejnīca Rausis, SIA Gemoss, pārtikas ražošanas uzņēmumi – AS Rīgas Dzirnavnieks, AS Hanzas Maiznīcas, SIA Lāči.

Pielikums Izmērs
Konkursa nolikums un pieteikuma anketa 99 KB
Pievienots 02/12/2015