Pārlekt uz galveno saturu

„Putriķu sešcīņa” pulcē azartiskākos LLU studentus jau piekto reizi

Attēla autors: No PTF SP arhīva

10. novembrī Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultātes Studējošo pašpārvalde pulcēja kopā studentus, lai vienotos netradicionālajās sporta spēlēs “Putriķu sešcīņa 2015”.

“Putriķu sešcīņa” šogad svinēja jubileju, norisinoties jau piekto reizi. To, ka pasākums ir ieguvis lielu popularitāti, varēja redzēt jau pirmajās pieteikšanās dienās. Tā kā komandu skaits bija ierobežots, tad studenti brīvās vietas aizpildīja jau divas dienas pēc “sešcīņas” izziņošanas. Tas PTF SP ir licis aizdomāties un saprast, ka šāda veida pasākumi noteikti tiks rīkoti biežāk, lai varētu iepriecināt visus azartiskos studentus. Sacensībās piedalījās pārstāvji no Pārtikas tehnoloģijas fakultātes, Lauku inženieru fakultātes, Veterinārmedicīnas fakultātes, Meža fakultātes, Tehniskās fakultātes, Informāciju tehnoloģijas fakultātes, Lauksaimniecības fakultātes, pirmo reizi pulcējot tik dažādu fakultāšu studentus “Putriķu sešcīņā” vienuviet.

“Putriķu sešcīņā” notika 2. dienesta viesnīcā, kurā tika izvietoti 12 kontrolpunkti, lai studējošie varētu pierādīt savu atjautību, ātrumu un veiklību. Piemēram, no makaroniem jāuzceļ augstākais tornis, jāatmin dažādi priekšmeti, kuri bija paslēpti kastē, jāaatmin mīkla un citi.

Kad komandas izpildīja visus uzdevumus, dalībnieki tika silti sagaidīti sākumpunktā, kurā bija sarūpēti dažādi gardumi no Tami-tami, bistro Silva, Cannelle bakery un alus darītavas „Labietis”. Apbalvošanā, kura norisinājās bārā “Dekanāts”, tika izteikta pateicība visām komandām, kā arī tika apbalvoti PTF SP simpātiju balvas ieguvēji- atraktīvākā komanda “Pirmais vasaras zieds”, vislabāk ģērbtā komanda “LIF Mīmi”, enerģiskākais cilvēks- Klāvs Eihmanis (ITF) un visoriģinālāk tērptais cilvēks- Oskars Grīnfelds (MF).

Saskaitot punktus, godpilno trešo vietu izcīnīja komanda “Zemgaļi”, otro vietu ieguva komanda “Rozā ananās”, taču laurus plūca un ceļojošo kausu saņēma komanda “Pirmais vasaras zieds” (Vladislavs Košanskis, Jānis Struķis, Didzis Plūme, Sandis Taukuļs).

Vēlamies pateikt paldies visiem atbalstītājiem, kas parūpējās par to, lai katra komanda justos īpaša un novērtēta. Sakām paldies klubam “Jelgavas krekli” un Tami- tami, Pils kafejnīcai, LLU Sporta centram, Cannelle bakery, alus darītavai “Miķeļa alus”, Delisnack Jelgava, Latvijas Piens, NDD, Pērnes kartupeļu plāksnītēm, Red Bull, Milzu pārslām, Saldus gotiņai, bāram “Dekanāts”, alus darītavai “Labietis”, AZ Boulingam, Rīgas dzirnavniekam, Zemgales ziņām un Jelgavas Vēstnesim.

Informāciju sagatavoja Linda Perkune.

Pievienots 04/12/2015